Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další várka hvězdných jmen: Soutěž Tvoje tvář má známý hlas zlákala i Jitku Čvančarovou

Další várka hvězdných jmen: Soutěž Tvoje tvář má známý hlas zlákala i Jitku Čvančarovou
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 15 fotografií
Soutěžící
Tvoje tvář má známý hlas pokračuje v odtajňování slavných jmen pro novou řadu oblíbené pěvecké show. Tentokrát tvůrci oznámili účast šikovné herečky Jitky Čvančarové (42), která je známá například ze seriálu Most! nebo pohádky Sněžný drak. Druhým zveřejněným jménem je talentovaný zpěvák Jordan Haj (31).

Jak jistě fanoušci show vědí, pro Jitku Čvančarovou (42) není Tvář nic nového. V první řadě totiž v soutěži působila jako porotkyně. „Já už to tady mám zmapované z jiné pozice, takže show sleduju vlastně od první řady. Kromě porotcování jsem byla několikrát jako host, takže mě to nesmírně baví,“ svěřila se Čvančarová.

Známá herečka je navíc velmi nadšená z ostatních účinkujících: „Já si myslím, že letos se ta partička povedla a je úplně jedinečná. Takže se na ně moc těším,“ láká diváky Čvančarová a slibuje výjimečnou show.

Haj složí poctu interpretům

Tvůrci soutěže spolu s Čvančarovou oznámili i další známé jméno. V soutěži si zazpívá Jordan Haj, česko-izraelský režisér, herec a zpěvák. Jeho alter ego ProGram spoluvytváří projekt Kapitán Demo „Účast ve Tváři jsem samozřejmě nějakou dobu zvažoval, ale tvůrčí tým pořadu má moji důvěru a na celý ten proces se díky tomu těším," podělil se Haj o své pocity.

Tvář sice bere jako zábavnou show, chce do ní ale jít naplno. "Přál bych si vždy napodobit daného interpreta tak, aby to byla pocta tomu umělci, a ne výsměch,“ doufá zpěvák.

Jedno slavné jméno vedle druhého

Už včera byli oznámeni první účastníci soutěže. Těmi jsou herečka ze seriálu Most! Erika Stárková, frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý, slavná zpěvačka Bára Basiková a účastník poslední řady pěvecké show SuperStar Martin Schreiner. Venku je teprve pouze prvních několik jmen a už nyní je jasné, že půjde o nabitou řadu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy