Časopis dTest

Zaměřili jsme se na kvalitu eidamu, sýru, který patří ke stálicím české kuchyně. Vybrali jsme 21 výrobků s 30 i 45% tuku v sušině a zjišťovali, na které značce si nejvíce pochutnáte.

Tyčové vysavače na dobíjení jsou stále populárnější. Bez napájecího kabelu je úklid určitě pohodlnější, je ale také kvalitnější? Přečtěte si, jak dopadlo 28 testovaných modelů.

Vaše děti se možná vydají do školy na kole. Určitě by měly mít kvalitní cyklistickou helmu. V našem testu se dozvíte, na co se zaměřit při výběru, a která helma ochrání hlavu nejlépe.

Vyprané prádlo schne nejlépe na slunci a větru. Pokud nemáte zahradu, ani místo, kam umístit sušák, volbou může být sušička. Naším testem prošlo 32 modelů. Do které se vyplatí investovat?

Pro virtuální sdílení dat v soukromé síti potřebujete speciální VPN software. Jakou službu zvolit, aby vaše informace zůstaly opravdu v bezpečí, jsme prověřovali u 20 vybraných verzí.

Češi jsou národem houbařů. Pokud ale nejste zrovna nadšeni z jejich následného čištění a sušení, zkuste sušené houby z obchodu. Otestovali jsme 10 vzorků sušených hub lesních a asijských.

Máte doma hromady nevyužitého oblečení nebo sportovního vybavení? Vyhodit, či darovat ho lze vždycky, ale co zkusit swapování? Přečtěte si, jaká činnost se za tímto slovem schovává

Stavět s ohledem k přírodě je dnes velké téma pro veřejnost i firmy. Zeptali jsme se, jak je to s využitím ekologických materiálů a zda se i v dnešní době vyplatí využívat techniky našich předků.

Nějakou formou poruchy sluchu trpí možná až milion Češek a Čechů. Na celkovou problematiku, včetně nejčastějších problémů neslyšících a nedoslýchavých jsme se zeptali v našem rozhovoru.

Ocitli jste se v pasti pochybné energetické aukce a místo slibovaných úspor vám přišla tučná faktura a ještě navíc hrozí smluvní pokuta? Poradíme co s tím a na co si dát v takovém případě pozor.

Novela občanského zákoníku posílila od 1. července postavení pronajímatele. Nově může uložit nájemci smluvní pokutu za porušení jeho povinností. Přečtěte si, jaká jsou ale pravidla a omezení.

V naší finanční rubrice jsme pro vás připravili nahlédnutí do výsledků srovnání cen na trhu působících obchodníků s plynem. Podívejte se, na které pozici skončil právě váš dodavatel modré energie.

Jednotlivá vydání si mohou prohlížet pouze přihlášení uživatelé. Pokud nepatříte mezi předplatitele, a nemáte tedy přihlašovací údaje pro přístup na naše stránky, pořiďte si předplatné, ke kterému je dostanete. Měsíční předplatné můžete získat již za 129 Kč.

Objednat předplatné

Přihlásit