Už dlouho to mezi nimi nebylo zalité růžovým světlem, náznaky, že Karlos nenechá na pokoji žádnou sukni, se k Lele dostávaly s větší či menší pravidelností. Ona Karlosovi věřila, na sociálních sítích vždy kladla důraz na rodinu, jako to nejdůležitější a nejposvátnější, proti čemuž nemá sebenadupanější dekolt a sebekratší minišaty žádnou šanci. Je fakt, že dvakrát její pohár trpělivosti přetekl.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná partnerka Vémoly Lela: Miminko je boží dar. iSport TV

Poprvé to bylo loni v srpnu jen krátce poté, co s Karlosem oznámila radostnou novinku, že spolu čekají holčičku. O to kontrastněji působila „zničehonic“ napsaná věta v jejích instastories: „Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá“.

Tehdy přišel Karlos do řečí kvůli španělské provokatérce a silikonové sexbombě Kristhin Gomez, která měla období, že na svém profilu dráždila žhavými fotkami s narážkami na Karlose (ať šlo o trička s Terminátorem, která jí tak tak nepraskala přes obří hrudník, nebo kryt na mobil či tulením k velkému plyšovému Krtkovi, suvenýru z Prahy). Lela tento výstřel vysvětlovala tím, že jde o všeobecné zamyšlení a nikam tím konkrétně nemířila.

Ku*vy vás fotí?

Pak se dlouho držela, vypadalo to, že narození dcery Lilinky přineslo do vztahu s bouřlivákem trochu skutečného rodinného klidu a harmonie. Podruhé Lele ruply nervy letos v červenci, kdy se Karlos na svém instagramu pochlubil fotkou z pánské jízdy. „A ty dvě kur*y, co s tebou letěly, vás fotí? Proč s nimi si foto nedáš? Nehraj to na instagramu na rodinku… Hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Klamání už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ napsala Lela pod fotku z mořského pobřeží, pak tento příspěvek opět smazala.

Když se Karlos vrátil, zaplnily jejich instagram fotky a videa, jak spolu jako dokonalá rodinka tráví volný čas. Instagramová idylka netrvala dlouho a Lela odjela do Bratislavy. Naznačovala, že „něco nového začíná“, ale nadále mlžila.

Video
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší, Karlosi! Terminátorovi přáli k narozeninám jeho blízcí i slavný herec. iSport TV

Pak ale přišla rána v podobě koronavirové nákazy. Nejdřív onemocněl Karlos, pak i Lela s Lili. Zdálo se, že budou nemoc překonávat společnými silami a půtkám bude chvíli konec. A ono ne. Ještě se neuzdravili a do toho oznámili rozchod. Co tomu ale bezprostředně předcházelo?

Luxus před Karlosem

Je jasné, že prezentováním svých životů na hojně sledovaných profilech na sociálních sítích s sebou nese riziko zvýšené odezvy od fanoušků. Některé komentáře Lela přecházela, co ji však nadzvedlo ze židle, byla něčí poznámka, že ke Karlosovi přišla s holým zadkem, která z ní de facto udělala zlatokopku. A to si nenechala líbit. V sobotu odpoledne na svých stories proto zveřejnila sérii fotek, jak vypadal její život „před Karlosem“.

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů. iSport TV

Fotky z bohatých Vánoc s přezdobenými stromečky v obležení krabic z nejdražších butiků, pózování na luxusních dovolených, nesčetně „momentek“ z nákupů u světových značek, svůdné pohledy i pózy pyšnící se silikonem vylepšenými ňadry. „Toto je ochutnávka mých fotek, jak jsem si žila před tím, než jsem poznala Karlose,“ vysvětluje nezvykle málo nalíčená Lela, která zrovna uspala dceru.

„Ano, měla jsem takový vztah,“ přiznala. „Velmi se bavím nad komentáři děvčat, že jsem ke Karlosovi přišla s holým zadkem,“ zakončila Lela. Myslela si, jak odpálkovala zlé jazyky. Reakce přišla ovšem úplně z nečekaného rohu. Toho Karlosova. A bylo to doslova jako facka.

„Tak by ses k tomu skvělému životu měla vrátit, Lelo. Je vidět, že každý máme jiné životní cíle, tak nemá cenu si v nich vzájemně bránit, ale jít si za nimi každý zvlášť. A přitom být ti nejlepší rodiče pro Lili, jak jen můžeme být,“ napsal odpoledne k Lelinu postu Karlos a poslal jí k tomu líbajícího smajlíka. Co následovalo poté, raději nevědět. Jasné je jen to, že tahle otevřená přestřelka vyústila v jejich rozchodová oznámení, která na své profily pověsili v sobotu po půlnoci. (Vyjádření obou k rozchodu najdete ZDE) 

O pár hodin později Lela ovšem všechny fotky "luxusu před Karlosem" ze stories stáhla, to Karlos tam onu "facku" nechal a ještě přesdílel "roztrženou" fotografii, kterou avizoval jejich rozchod. Pak se oba na sociálních sítích odmlčeli, což jim není rozhodně vlastní. Že by přehodnocovali a byla zde stále šance na slepení polámaného vztahu?

Fotogalerie
136 fotografií