Výběr odměn prodloužen do 7. října | SK Slavia Praha
Více

Výběr odměn prodloužen do 7. října

Odměny za odhlašování v sezoně 2019/2020 můžete čerpat už jen do 7. října. Odhlašovat se ze zápasů nebude do odvolání možné.

Vyzvedněte si své odměny

Už jen do 7. října si můžete vybrat své odměny za odhlašování v sezoně 2019/2020, po tomto datu všechny body nenávratně propadnou. Z důvodu zavřeného muzea jsme možnost získání vstupenky do Slavia Museum dočasně vyřadili z nabídky. Na aktuální seznam benefitů se můžete podívat níže.

BENEFITY

  • 1 bod - slávistický náramek
  • 2 body - tričko dle výběru z Fashopu
  • 3 body - šála dle výběru z Fanshopu
  • 4 body - tričko a šála z Fanshopu

Aktuální stav benefitů můžete vidět na svém účtu v systému Ticketportal. Po uplatnění benefitů v systému Ticketportal budete kontaktováni s bližšími informacemi. Trička můžete vybírat z nabídky pánských, dámských a dětských v ceně do 310 KčŠály pak lze vybírat tyto do ceny 350 Kč.

Vybrané zboží nelze později měnit za jinou velikost ani za jiné zboží. Nelze vybrat dražší triko/šálu a cenový rozdíl doplatit. Vybrané zboží je třeba vyzvednout osobně ve Fanshopu Slavie v Edenu dle otevírací doby. Pro výběr odměn stačí obsluze Fanshopu ukázat potvrzující email od SK Slavia Praha - odmena.za.misto@slavia.cz (vytištěný nebo z mobilu). Není možné jej objednat, přidat do objednávky, ani zaslat poštou. V den domácího utkání je zboží možné vyzvednout nejpozději 4 hodiny před výkopem.

Odhlášení ze zápasů v sezoně 2020/2021

Vzhledem k aktuální situaci kolem pandemie COVID-19 nebude služba Odhlášení ze zápasu k dispozici, děkujeme za pochopení.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články