Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Média

Se Strabagem si užívejte iDNES Premium tři měsíce za pouhou 1 korunu

iDnes Premium za 1 korunu. foto: iDnes Premium

Praha - Prémiové články, přístup k digitální podobě novin a časopisů, filmy, audioknihy i řadu dalších výhod iDNES Premium si teď můžete užívat po dobu tří měsíců za pouhou korunu. Za nováčky v prémiovém klubu čtenářů zaplatí dva měsíce členství společnost Strabag.
  13:26

iDNES Premium, to je především spousta dobrého čtení. Členové získají přístup k prémiovým článkům na iDNES.cz, Lidovky.cz, Expres.cz i k digitální verzi novin a časopisů z vydavatelství MAFRA dle vlastního výběru.

Kdo dává přednost knihám, může si stáhnout e-knihy nebo poslechnout audioknížky. Tím výčet zábavy v nabídce prémiového klubu nekončí, v sekci Zábava jsou ke zhlédnutí zdarma filmy, příznivci populárního seriálu Slunečná získají možnost zhlédnout zdarma jeden předpremiérový díl.

Rodiče školou povinných dětí oslovuje speciál Zpátky do školy. Čtenáři tu najdou například test školních batohů a rovnou mohou některý koupit s 25% slevou. Školáci i jejich rodiče si mohou vyzkoušet, zda uspějí v testu znalostí.

S iDNES Premium můžete také soutěžit o exkluzivní slevy. Chytré hodinky v ceně 9990 Kč pro dámy i pány jsme už sice rozdali, ale spousta dalších podobných akcí se chystá. Nyní například rozdáváme 90 rodinných vstupenek pro dva dospělé a až čtyři děti do Zoo Praha.

Výhody členství v klubu iDNES Premium teď můžete prozkoumat a vyzkoušet po dobu čtvrt roku za pouhou 1 Kč. Strabag, jedna z největších stavebních společnosti v Česku, uhradí dva měsíce členství za vás. Podmínkou je, že jste zatím nikdy za iDNES Premium neplatili. Pak stačí kliknout na tlačítko Vstupte.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!