Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Gabriela Lašková je dvojnásobná máma: Porodila chlapečka, dostal krásné jméno

Modelka Gabriela Lašková.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 7 fotografií
porod
Gabriela Lašková (30) porodila druhého chlapečka, který dostal krásné české jméno Vincent. Na něj doma už netrpělivě čeká starší bráška Beník. Moderátorka a teď už dvojnásobná maminka oznámila radostnou novinku na sociálních sítích a gratulace se jen hrnuly.

Moderátoka Gabriela Lašková se na Instagramu pochlubila fotkou a radostnou novinkou o tom, že porodila druhého syna. Ten dostal krásné jméno Vincent.

"Tak už je s námi, chlapeček náš. Jsme tak strašně moc vděční, že ho máme v náručí a že ten příchod na svět zvládl v pořádku. Naše nekonečné díky patří panu doktoru Petru Horákovi. Jen díky němu mě celý den držíš za prst a mně z toho poskakuje srdce samou láskou. Zbytek si prozatím necháme pro sebe a jdeme si užívat první společné dny. To je taková láska! A Beník je bráška! Je to vážně vážně neskutečný pocit štěstí," pochlubila se šťastná dvojnásobná maminka.

O pohlaví miminka se podělila

Už před časem se Gabriela pochlubila tím, že čeká chlapečka. "Bude to kluk a my se ho nemůžeme dočkat," radovala se moderátorka. Ta má s Filipem Laškem dvouletého syna Benedikta a dnes už i Vincenta.

"Jooo! Beník bude mít brášku a my dalšího maličkého chlapečka. Jak asi bude vypadat? Jaký bude? Jací budou kluci spolu? Tohle těšení je strašně krásný. Vždycky jsem si je přála a o to víc se teď nemůžu dočkat. Nicméně aktuálně mu stále hledáme jméno a přejeme si jediné: aby už byl s námi s deseti prsty na nohou i rukou a zdravý, jak jen může miminko být," těšila se Gábina.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy