Jedním z důvodů, proč se silikonem vyztužená Lela Ceterová rozešla se slavným zápasníkem Karlosem Vémolou, jenž si přezdívá Terminátor, byla bijcova záliba v krásných ženách. „Zklamal mě svými nevěrami!“ napsala Lela „na férovku“ na sociální síť. Záhy vyšlo najevo, že se kolem něj motalo dam hnedle několik – až fitness trenérka Zdena Černá ale otevřeně přiznala, že si milostné dobrodružství s Karlosem dopřála dokonce v době, kdy Lela čekala miminko.

Obě dámy si jsou poměrně dost podobné, a tak není pochyb o tom, že má Karlos jeden určitý typ. Ostatně tím, že si libuje v umělé kráse, se nikdy netajil. „Já jsem jinej. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se reportérům Sport.cz se svým ne zcela standardním vkusem. „Mám rád všechno extrémní, i ženské se mi líbí extrémně vyšperkované plastickými operacemi, musí mít obrovská silikonová prsa,“ vypočítával pro iDnes loni na podzim.

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond Girl umývá nádobí

Onen extrém si nyní dopřál i v životě, nejenom v posteli: ne každý muž ohlásí rozchod s partnerkou pouhých pár měsíců poté, co plod jejich lásky přijde na svět… Ačkoliv je pravda, že například takový herec Roman Vojtek (48) před lety utekl od své manželky v době, kdy byla v devátém měsíci těhotenství, za což si vysloužil hodně ostrou kritiku fanoušků. Slavný „lev“ Karlos, jak se zdá, zkrátka neodolal volání divočiny. Zdenina prsa jsou totiž ještě větší než Lelina a navíc pořádně napěchovaná! A tu a tam jí dokonce vykoukne kousek neposedné bradavky.

Stejně jako Lela, jejíž skutečné jméno je Lenka, také Zdena je známá pod lehce infantilní přezdívkou – Lulu. Nutno podotknout, že zde došlo k vtipné, leč nepochybně náhodné paralele: Arnold Schwarzenegger (73), známý rakouský kulturista a hollywoodská hvězda, podle něhož si Karlos nechává říkat Terminátor, vlastní oslici jménem Lulu.

VIDEO: LESK! Vémola s rodinou ve strachu. Všichni mají koronavirus! A Jágr konečně kápl božskou

Video
Video se připravuje ...

Vémola s rodinou ve strachu. Všichni mají koronavirus! A Jágr konečně kápl božskou 

Lelin profil se na jednu stranu jenom hemží dokonale stylizovanými fotkami, které dokazují ještě nedávnou idylku v jejím vztahu s Karlosem. Na jiných snímcích tato kráska obvykle oblečená v neonových, případně v pastelově růžových barvách, pózuje společně se svou roztomilou dcerkou Lily (8 měsíců). Lulu ale naopak vsází na facebooku na podstatně jiné záběry: většinou je na nich polonahá, nakrucující se v posilovně, kde si jaksepatří dává do těla. A slovo stud je jí rozhodně cizí. Tam, kde jde Lela do mírné provokace, Lulu jde rovnou stylem »soft porno«.

Ostatně posuďte v naší „porovnávací“ galeri…

Fotogalerie
107 fotografií