Hlavní navigace

Spouštíme online rozhovory: osobnosti budou odpovídat na vaše otázky

7. 9. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Minulý týden jsme spustili novinku v podobě online rozhovorů. Budeme do nich pravidelně zvát osobnosti ze světa IT, open source či Linuxu, které se mohou vyjádřit k aktuálním tématům. Vy dostanete možnost jim pokládat otázky ohledně toho, co vás zajímá.

Novou rubriku jsme nazvali online rozhovory. První rozhovor už proběhl ve čtvrtek 3. září a odpovídal v něm Michal Hrušecký, vedoucí oddělení vývoje hardware v CZ.NIC a také jeden z vývojářů projektu Turris.

Zatím ještě ladíme přesnou podobu některých detailů, ale rádi bychom k online rozhovoru zvali osobnosti pravidelně. Mohou to být lidé z branže, lidé komentující aktuální dění či obecně někdo, kdo má odborné veřejnosti co říci.

Jak takový online rozhovor probíhá? Ve zprávičce oznámíme, že chystáme rozhovor s některou z osobností. Představíme vám ji, přidáme odkaz na formulář pro dotazy a informaci o tom, do kdy je možné přidávat další otázky.

Poté bude formulář uzavřen a respondent bude moci začít odpovídat. Je samozřejmě na něm, na které otázky si odpovědět přeje. Redakce si také vyhrazuje právo smazat otázky, které by obsahovaly vulgarity nebo spam.

Máte tip na někoho, komu byste rádi položili zajímavou otázku? Podělte se v diskusi a my se to pokusíme zařídit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku