Michal Koštuřík
8. září 2020 • 14:40

Zámořské posily! Kometa bere Hájka a Zbořila, přetlak odnese Zábranský

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kometa sice kvůli zvýšené teplotě několika lidí z klubů zastavila tréninky i přípravné zápasy, přesto zároveň posiluje kádr o dvě zajímavá jména ze zámoří. V extralize by měli za Brno válet dvě mladí obránci – Jakub Zbořil (23 let, naposledy farma Bostonu v Providence, AHL) a Libor Hájek (22, New York Rangers)!



Jakub Zbořil je momentálně bez smlouvy (Boston však o něj má zájem), takže by měl být k dispozici už první kolo s Třincem příští pátek. Situace ohledně Hájka je složitější, kluby se musí dohodnout na pojistce. Rangers, za které odehrál bek v základní části 28 utkání, však s jeho dočasným angažmá v mateřském celku souhlasí.

„Oba dobře známe, chtějí tady hrát. O jejich výkonnosti nepochybujeme,“ sdělil v úterý Zábranský, jenž s oběma borci počítá zhruba do půlky prosince. Dnes však nikdo netuší, jaká bude situace za mořem, ani v Česku.    

Přetlak v defenzivě odnese Libor Zábranský junior, jenž bude do konce sezony hostovat v Karlových Varech. „Trenér Pešout o něj měl velký zájem, sháněl praváka do přesilovky,“ vysvětlil pro iSport.cz Libor Zábranský senior, kouč a majitel Komety.

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud