Když člověk není šťastný, nezbývá než sebrat všechny síly a prostě jít dál. To si zjevně řekli někdejší partneři Kateřina Marie Fialová s Liborem Matoušem a dali si navzájem svobodu.

„Nikoho nového určitě nehledám. Nechci ani hledat a přivolávat si to. Když se totiž zamiluju, jde ta práce pryč a koukám se jenom na toho dotyčného. Chci být sama a užívat si práce,“ je přesvědčená Kateřina Marie Fialová, která rozchod s partnerem i své momentální citové rozpoložení přiznala webu Super.cz.

Mladičká herečka známá i ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v němž si zahrála dceru Simony Krainové (47), rovněž přiznala, že rozchod s partnerem nebyl výsledkem žádného chvilkového impulzu. Rozhodnutí ukončit vztah s Liborem Matoušem, jehož znají především fanoušci televizního seriálu Ulice, bylo výsledkem delšího uvažování a přemýšlení. „On je teď v Brně a já v Praze. Řekli jsme si, že uvidíme, co se bude dít, máme takovou koronu ve vztahu," nechává zjevně mírně pootevřená pověstná zadní vrátka tmavovlasá herečka.

VIDEO: Kráska z Ordinace Kateřina Marie Fialová: Řidičák nemám, ale ráda se vozím! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska z Ordinace Kateřina Marie Fialová: Řidičák nemám, ale ráda se vozím! Markéta Reinischová

Ať už to ale dopadne jakkoli a vztah se případně podaří zase slepit, či to zůstane tak, jak to je teď, Kateřina se hodlá co nejvíc věnovat práci. Kromě účinkování před kamerou se totiž pohybuje i na muzikálových prknech. „Chci být sama a užívat si práce, dokud je. Dokud nám zase divadla nezavřou," zakončila své přiznání Kateřina, představitelka hlavní role v muzikálu Cikáni jdou do nebe.  

VIDEO: Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Po smrti rodičů našla cestu k sestře! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska z Tváře a Ordinace Fialová: Po smrti rodičů našla cestu k sestře! Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií