Oznámení Samsungu Galaxy S20 FE je za rohem. Telefon už byl i na webu výrobce

Existence budoucího Samsungu Galaxy S20 FE je veřejným tajemstvím, které potvrdil i samotný Samsung. Na webu filipínské pobočky se totiž novinka objevila zalistovaná mezi dalšími telefony, jakoby se nechumelilo. A i když byl telefon záhy z webu odstraněn, Google stačil úvodní stránku zařadit do svého archivu. Není tedy pochyb o tom, že řada Galaxy S20 brzy dostane čtvrtý model, který bude nabízen minimálně ve dvou barevných variantách.

V popisu webové stránky byla uvedena věta, která v překladu zní „Vychutnejte si poslední přídavek řady Galaxy S20. Přivítejte Galaxy S20 pro fanoušky!'“ Zatím nepředstavený model byl zalistován se 128GB pamětí a podporou Dual SIM. Na webu Samsungu byly vidět dvě základní barevné varianty Cloud Navy a Cloud Lavendar, ovšem z dřívějška už víme, že telefon bude k dispozici celkem v šesti barevných odstínech.  Na různých trzích se však zřejmě objeví odlišné kombinace.

To, že Samsung s předstihem zveřejnil produktovou stránku Galaxy S20 FE na svém webu, může znamenat jen jediné - oficiální premiéra čtvrté „es dvacítky“ je doslova za rohem. Z nedávného úniku víme, že telefon bude nabízen ve 4G verzi s Exynoem 990 a také v 5G variantě, která poběží na Snapdragonu 865. Která z verzí se nakonec dostane do Česka, zatím není jasné. Oficiální premiéra Galaxy S20 FE se očekává na přelomu září a října.

Diskuze (7) Další článek: Hry typu „Spoj 3“ frčí. Po Harry Potterovi přichází i komiksový Tintin

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsun, Telefon, Česká republika, Roh, F +, Web, Barevná varianta, Dual Sim