Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Modelka Natálie Kočendová potratila: Svému synovi poslala dojemný vzkaz do nebe

10. Natálie Kočendová 20 let, 174 cm, Karviná.
Zdroj: archiv
+ Dalších 5 fotografií
ztráta
Modelka Natálie Kočendová (20) se nemohla dočkat, až její dítě přijde na svět. Dnes ale oznámila nečekanou zprávu. Bohužel o svého nenarozeného chlapečka přišla. Svému synovi tak přes sociální sítě poslala dojemný vzkaz.

"Navždy tady budeš s námi. Navždy budeš můj milovaný syn. Má fazolka," napsala modelka Natálie Kočendová na své sociální sítě. Tam oznámila sledujícím zdrcující zprávu o ztrátě svého syna, kterého se společně s tatínkem Laky Royalem nemohla dočkat. V šestém měsíci těhotenství o chlapečka přišla.

"Takovou lásku a štěstí, jaké jsem zažívala šest měsíců s tebou, jsem nikdy nezažila. Nyní to vystřídala neskutečná bolest. Ztratila jsem kousek sebe," pokračovala Kočendová pod fotografií z nemocnice, kde drží zesnulého syna v rukou. "Dala bych vše za to, abych opět cítila tvé kopance a po porodu si tě mohla vzít zdravého domů," dodala v dojemném vzkazu.

"Jsi ten nejkrásnější kluk. Jednou se tam nahoře potkáme. Miluji tě, moje malá lásko," ukončila modelka, která dodnes dostávala plno gratulací k těhotenství.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy