Hlavní navigace

Co vám vadí v současné práci a co očekáváte od té nové (dotazník)

14. 9. 2020

Sdílet

Programátor - vývojář - kód - programování - notebook Autor: Depositphotos

Každá práce má svá specifika a úskalí – i v případě kodérů, adminů, PHP developerů… Někdo je spokojený, jinému vadí některé nepříjemné aspekty. Co vadí vám? Korporátní byrokracie nebo spíš pracovní rutina? Rozčiluje vás, že firma upřednostňuje rychlá řešení před kvalitou?

Připravili jsme pro vás (pro výše zmínění profese) malý anonymní dotazník, ve kterém můžete zvolit, co vám na současném zaměstnání nejvíce vadí. Zároveň si představte, že právě hledáte novou práci. Co byste považovali za největší výhodu, která by vás na novém místě zaujala?

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2020 18:47

    bez přezdívky

    Přidejte ještě: "nepovinné" teambuildingy kdy zjistíte, že firma utratila bambilion za nějakýho poaradce, který tohle navrhnul ale aby vám koupili lepší židli, další monitor do kanclu to je neprůchozí protože je to drahý.

  • 14. 9. 2020 18:25

    Petr M

    Největší benefit, bez kterýho se do práce nechodí, je přece ve smlouvě v odstavci "měsíční mzda". Cokoliv dalšího, co nazývají benefitem, má váhu od -5% do +5%.

    Záporný hodnocení nabídky:
    -5% - "Mladý dynamický kolektiv". Banda mladíků, kteří o práci neví nic, zkušenosti na nule a mimo svou práci ještě člověk vodí za ručičku 10 frikuínů, kteří by se jenom vozili dokolečka na módních vlnách jak čokl za oháňkou. Tfuj.
    -4% - "Nafasujete firemní notebook...". To je jak říct hrobníkovi, že dostane lopatu a nemusí nebožtíka zahrabávat manuálně jak čokl kost. Nebo pracovnici v nightklubu, že bude mít k dispozici postel a nemusí se válet nahá na tvrdé studené dlažbě. A nakonec se z toho stejně vyklube hyperlevný křáp s widlema, prolezlý firemním spywarem, kterýmu je nejlíp vypnutýmu ve skříni.
    -3% - zmínka o stravenkách. Ty byly vynalezeny, aby zaměstnanec měl zajištěnou stravu v pracovní době. Není to bonus, je to naplnění povinosti.
    -2% - "Tři školení ročně". Po našem: BOZP, PO, "referentský zkoušky" na firemní auto, který vám stejně niko nepůjčí.
    Atd.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).