Hlavní navigace

Heureka vstoupila do startupu Testuj.to

15. 9. 2020

Sdílet

Tomáš Braverman - Heureka.cz Autor: Heureka.cz

Provozovatel nákupního rádce Heureka.cz kupuje 15% podíl ve společnosti Testuj.to s.r.o., která stojí za stejnojmenným marketingový nástrojem. 

Český startup vyvíjí a spravuje jednoduchý plug-in, který aktivně pracuje se zákaznickými komunitami a umožňuje e-shopům získat rychlou zpětnou vazbu ve formě recenzí. Současné ocenění firmy je 35 milionů Kč. Heureka může podle smlouvy po dvou letech spolupráce podíl navýšit na 40 %.

Zajímavost řešení má spočívat především v tom, že by mělo odemykat podobnou funkcionalitu, jakou disponují řádově nákladnější systémy. Start-up byl založen v listopadu roku 2018. Zakladatelkou je Eva Čejková.

„Recenze a hodnocení jsou jednou z našich klíčových služeb. Naše databáze recenzí je zdaleka největší na českém, potažmo evropském trhu. Spojení s takovým partnerem nám proto dává smysl. My získáme nový zdroj kvalitních recenzí a nové možnosti spolupráce se otevírají také pro naše partnery, kteří díky tomu získají přístup k systému, který jim zprostředkuje kontakt ke komunitě testerů,” říká Tomáš Braverman, CEO Heureka Group, a pokračuje: „Růst spojením s jinými zajímavými firmami máme v našem dlouhodobém plánu. Jsme v situaci, kdy máme apetit nakupovat, a tak se rozhlížíme po trhu.”

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).