Moderátorka pořadu Bez urážky na Blesk.cz podstoupila totální endoprotézu. „Já jsem využila situaci, že jsem se nedostala letos za synem do Ameriky, a nechala jsem si udělat to, co jsem už několik let odkládala, protože jsem na to neměla čas. Opravit kyčelní kloub,“ přiznala Blesku. „V mládí jsem závodně lyžovala a na Chopku jsem si ho nabourala. Tehdy mi to jenom zrentgenovali, řekli, že poraněný není, ale on mě čas od času bolel. I teď jsem na něm mohla ještě dělat všechno, včetně plavání a 5–6 kilometrů denně chodit, ale při určitých pohybech mě to zabolelo,“ říká Bubílková

6550201:gallery:true:true

Lékař jí proto doporučil zákrok déle neodkládat. „Ortoped mi řekl, že bych si mohla zničit páteř a koleno, protože budu bolesti uhýbat a jinak klást nohu. Tak jsem se rozhodla k radikálnímu řešení. Bylo dobré období, protože se po koronaviru dělalo nové pořadí operací, mnozí operaci ze strachu odmítli, a tak jsem se dostala v průběhu měsíce,“ směje se moderátorka.

Výsledek si nemůže vynachválit. „Dělali mi to v Motole 25. července a chci profesorovi Popelkovi touto cestou poděkovat. Už mě to nebolí, mohu to už zatěžovat, doma chodím bez berlí, ale na celý večer postávání a chození na narozeninovou party jsem si netroufla jít bez opory, abych si neublížila. Vzala jsem si jednu berli i s vědomím, že mě nikdo jinak fotit nebude. Ale už točím, vystupuji a cítím se výborně,“ dodává oblíbená satirička.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií