Zápas Vítkovic s Litvínovem se odkládá! Ostravané jdou na testy

Foto: hc-vitkovice.cz

16. září 2020, 10:03

Adam Bagar

Čtvrteční předehrávka prvního kola Tipsport extraligy mezi Vítkovicemi a Litvínovem se odkládá, u části hráčů ostravského týmu se totiž objevily zvýšené teploty a příznaky onemocnění. Klub o tom informoval na svém webu.

Zatím není jisté, zda jde o běžné nachlazení, nebo o nákazu koronavirem. To odhalí až testy, které celý ostravský celek, včetně členů realizačního týmu, absolvuje ještě během středy.

„Situaci jsme urychleně projednali s hygienickou stanicí. Na základě výsledků testů se potom rozhodne, jak to bude dál,“ říká výkonný ředitel a člen představenstva klubu Petr Handl.

Pokud budou všechny testy negativní, začnou Vítkovice v Hradci

Výsledky testů na covid-19 by měly být známy do 24 hodin po odebrání vzorků. V případě, že budou všechny negativní, Vítkovice do nového ročníku vstoupí v neděli v Hradci Králové.

„Objeví-li se ale pozitivní nález, musí kompletně cele mužstvo na 10 dní do karantény a všechna utkání v této lhůtě se budou muset dohrávat v náhradních termínech,“ informuje klub.

Novy termín duelu s chemiky zatím není znám. Už zakoupené lístky budou automaticky platit i pro náhradní termín, případně mohou fanoušci zažádat Ticketportal.cz o navrácení peněz.

Úvodní kolo, které vypukne už ve čtvrtek pikantním soubojem mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové, tak nabídne šest zápasů. Čtyři z nich můžete sledovat na Hokejka TV.

Program 1. kola TELH

Čtvrtek 17. září:
17:30 Madeta Motor České Budějovice – Mountfield HK (O2 TV Sport)

Pátek 18. září:
17:15 HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha (O2 TV Sport)
17:30 HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav (Hokejka TV)
17:30 PSG Berani Zlín – HC Olomouc (Hokejka TV)
18:00 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec (Hokejka TV)
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice (Hokejka TV)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz