Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dojemná zpověď Natálie Kočendové: Jsem mámou, i když to náš chlapeček nezvládl

Dojemná zpověď Natálie Kočendové: Jsem mámou, i když to náš chlapeček nezvládl
Zdroj: Natálie Kočendová archiv
+ Dalších 5 fotografií
exkluzivně
Půvabná Miss Natálie Kočendová (20) a její přítel, známý barber Lukáš Vlačuha alias Laky Royal, prožívají bohužel jedno z nejhorších životních období. Ještě nedávno se s Natálií radovali z jejího těhotenství. Pak ale přišla zdrcující zpráva. V šestém měsíci těhotenství Natálie o svého chlapečka přišla. Navzdory velké bolesti, se kterou v současné době bojuje, se rozhodla, že bude pomáhat ženám s podobným osudem, a redakci eXtra.cz poskytla exkluzivní rozhovor.

Natálie Kočendová se v letošní Miss Czech Republic umístila na třetím místě a získala titul Miss International Czech Republic. Krátce po vítězství informovala modelka veřejnost, že se svým partnerem Laky Royalem čeká přírůstek do rodiny.

I přesto, že sympatická Natálie porušila pravidla, vedení soutěže krásy se k ní zachovalo s největší lidskostí, což koneckonců v závěru ocenili i modelčini fanoušci.

"Korunku Miss Czech Republic i vše ostatní, co s titulem souvisí, jí ponecháváme. Dle naší smlouvy Natáliin stav porušuje pravidla. Nicméně jsme se rozhodli ji spíš podpořit, než zbytečně trestat," nechala se před časem slyšet ředitelka soutěže Taťána Makarenko (30).

Jeho dušička se k nám jednou vrátí

Natálie s přítelem se těšili na miminko, ale do jejich života zasáhla tragická rána osudu. V šestém měsíci těhotenství třetí nejkrásnější Češka o chlapečka přišla.

"Navždy tady budeš s námi. Navždy budeš můj milovaný syn. Má fazolka. Takovou lásku a štěstí, jako jsem zažívala 6 měsíců s tebou, jsem nikdy nezažila. Nyní to vystřídala neskutečná bolest. Ztratila jsem kousek sebe," napsala na sociálních sítích zdrcená Natálie.

Na modelku se okamžitě sesypaly dojemné komentáře, ve kterých jí lidé přáli sílu a hlavně odvahu jít dál. Našli se ovšem i tací, kteří Natálii přáli velmi ohavné věci. Blondýnka je ale silná žena a se svým osudem se pere statečně.

"Fotku syna jsem zveřejnila hlavně z toho důvodu, že jsem sdílela na sociálních sítích i svou radost z těhotenství. Abych se vyhnula gratulacím, které mi chodily i po porodu. Zveřejnila jsem to i kvůli ženám, které si prošly podobnou a opravdu nelehkou situací a i přes mou neskutečnou bolest, kterou momentálně zažívám, se ženám snažím být oporou a povídám si s nimi o tom," rozpovídala se Kočendová pro redakci eXtra.cz o své nelehké životní situaci.

"Myslím si, že ta bolest nezmizí nikdy. Jsem mámou, i když to náš chlapeček nezvládl. Věřím, že se k nám jeho dušička jednou zpátky dostane. Nebýt rodiny, kamarádů a mého přítele, nevím, jak bych to zvládla. Jsem jim za to vděčná, že stojí při mně. Uklidňuji se tím, že vše se děje z nějakého důvodu. Věřím, že nám bude brzy běhat po pokoji naše druhé dítě. Myslím si, že by se o tomto mělo mluvit veřejně. Děje se to denně a nechci, aby se tyto ženy cítily samy. Budu se snažit pomoci ženám ve stejné situaci dodat sílu a pocit, že na to nejsou samy. Musíme být silné," dodala odhodlaně krásná Natálie Kočendová.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy