17. září 2020 • 11:40

Vrba musel do nemocnice, otékala mu noha. Nebyla to legrace, řekl

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pavel Vrba, trenér Ludogorce Razgrad, byl ve středu hospitalizován v nemocnici s cévními problémy. Informoval o tom klubový web, sám kouč ve čtvrtek pro server sport.cz popsal, co se stalo. „Jsem už v pohodě, mě jen tak něco nezlomí," uvedl z nemocnice někdejší trenér Plzně či české reprezentace.



Jelikož má Ludogorec ve třetím předkole Evropské ligy volný los, sehrál ve středu bulharský mistr přípravné utkání s Lokomotivem Gorna (2:1).

Mnohem důležitější zpráva však zní, že Pavel Vrba, trenér klubu z Razgradu, musel být s cévními problémy hospitalizován v nemocnici. Stalo se tak poté, co byl nakupovat a autem se vrátil do tréninkového centra Ludogorce.

Nejdříve cítil, jako by měl křeč ve stehně, problém ale neustupoval, právě naopak. 

„Začal jsem se potit, noha postupně zrudla. To už nebyla legrace, okamžitě jsem zašel za klubovým lékařem. Ten mě hned odvezl do nemocnice," popsal Vrba pro sport.cz.

Tam mu nasadili kapačky a léky na ředění krve a hrozící problémy se podařilo zažehnat. Kouč prý měl štěstí, že byl zrovna na stadionu, kde byl i klubový lékař. „Těžko říct, že by se dělo, kdybych byl někde sám," uznal vážnost situace. V nemocnici si poleží ještě pět dní, tři prý nesmí vstát z postele.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud