Obránce Frydrych odešel ze Slavie do Wisly Krakov

16.09.2020, 22:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (227)

Přidat komentář
Komix

Jeden z nejpoctivějších a nejsympatičtějších hráčů, co ve Slavii pamatuju. Hodně štěstí, Frýďo!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Witcher

Toho moc nepamatuješ....

Reagovat
Bakary3

velkej borec, preju mu jen to nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Frýďo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mada

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a ještě velký za ty slova, že bude Slavii navždy přát, je tedy vidět, že v ČR je to pro něj klub číslo 1 - nikoliv jak se tu snažili Baníkovic naznačit, že je to velký chachar

Reagovat
WingBack

Prosim te, jak ses dopracoval od „Slavii budu navždy přát jenom to nejlepší” k „je tedy vidět, že v ČR je to pro něj klub číslo 1”? Staci strucne, diky!

Reagovat
Spalovač šancí

Jednoduše a rychle.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Bucky

25 let života na Ostravsku vs. 5 let na Slavii a prohlášení "Slavii budu navždy přát jenom to nejlepší" - jasný Slávista.

Ve Slavii hrál, nerozchází se s ní ve špatném, tak co by měl říct? Smrt Slavii? To, že odchází právě do Krakova spíš naznačuje, že je doma na Ostravsku, protože to odtamtud bude mít domů blíž, než z Prahy. Otevřeně mluví o tom, jaký byl problém přejít do Slavie, jak si nemohl na Prahu zvyknout a nesedla mu, protože je to kluk s vesnice z Ostravska a to už dlouhou dobu žil v Ostravě, takže problém s městem fakt nemá.

Reagovat
salami

To tady vsichni vedi, vceten Liquida, kterej jenom provokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně pochází z Ostravska? Pokud vím, tak je z Hustopeč nad Bečvou, potom hrál za Hranice až do 14. To není ani omylem Ostravsko.

Reagovat
bobis21

Tak to je pořád oblast kde je Baník klub číslo 1

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném případě, když už tak Olomouc. Hranická Sigma má mnohem větší vazby na Olomouc než na Ostravu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
bobis21

No v Hranicích jsem strávil docela dost času a o fanouškovi Olomouce jsem tam neslyšel.

Reagovat
Han střelil první

No tak to rozhodně není pravda.

Reagovat
Mr.Mike

Vsak mluvil o cesku

Reagovat
Mass

Nejlepší náhradník, co kdy ve Slavii byl se vrací do Polska.

Reagovat
berliner

Jak muze mit za Slavii 20 branek kdyz ma dohromady s Banikem 17 branek leda ze by ste zapocitali jeste naky goly v poharech

Reagovat
Mass

Těch 20 bude i s pohárama, tam toho odehrál víc jak v lize.

Reagovat
berliner

Diky za info ale myslel jsem si to

Reagovat
BaggioRoberto

Ale stejně tam maj chybu. Pokud nelžou statistiky zde na eurofotbalu, tak dal ve Slavii 16 gólů (z toho 7 v poháru). Zbylých 8 ligových dal dříve v Baníku. Stejně na obránce super produktivita.

Reagovat
Mass

Na slávistickejch stránkách má za Slavii 137 soutěžních utkání, 20 zápasů v Evropě, 16 gólů, 7 asistencí, 3 tituly, dva český poháry.

Reagovat
berliner

Jinak ac fanda Cracovie preju ti v Polsku za Wislu hodne stesti ale ne ve vzajemnych zapasech, to budou derby s Jablonskym za Cracovii

Reagovat
Komix

Přestupová politika Baníku je jedno velký lol. Tři roky nejsou schopný dotáhnout příchod osvědčený kvality a bejvalýho kapitána, kterej by k nim rád šel. Kvůli vlastní linkavosti jim uteče největší talent z regionu, kterej taky projevuje zájem do klubu jít.

Jako je dost možný, že se to po příchodu Grussmanna změní, ale je třeba si říct, že dvouletý působení Jankulovského byl velkej propadák.

Reagovat
bobis21

Co to meleš za nesmysly? To že nás komunisti přeplatí není žádná liknavost

Reagovat
Kepy_FCB

Wisla jsou komunisti?

Reagovat
bobis21

Tvé chápání je opravdu bídné...

Reagovat
Kepy_FCB

Mé chápání tebe

Reagovat
bobis21

Ne, tvé chápání psaného textu. Až vyjdeš základu tak to třeba bude lepší.

Reagovat
Kepy_FCB

Vole Frydrycha už komouši nechtěj tak proč by ho přepláceli? Pokud, dle tebe nejsou komouši i tihle pšoni. Polopaticky jak debilovi ti to musím podat

Reagovat
bobis21

Liknavost ale zmiňoval u Lingra, ne u Frydrycha

Reagovat
Mass

Taky bych řekl, že tim největšim talentem myslel Lingra. Btw narozdíl třeba Zimy nebo Matouška, Lingr pro Slavii nebyl zas tak drahý, psalo se o 12 milionech (nevim jaký má plat).

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám problém označit Lingra ve 22 letech jako talenta...Je to stále hráč s velkým potenciálem prodeje, ale na ligu či aspoň v profi fotbale by obecně měli být tak stáří borci už relativně zkušenými, to Ondra splňuje. Zatím nejvíc prokázal svůj potenciál z podobně starých borců kolem 20 - 23 let v MS kraji, ale jako talenta bych označil fotbalistu do 18 let. Z MS kraje tedy Hrubý, Kukučka, Šmiga, Rataj či Wojatschke, 4 z 5 patří Baníku. Samozřejmě pouhý talent bez dřiny je k ničemu, Lingr v těchto letech nepatřil k top talentům v kraji. S Komixem souhlasím, že Frydrycha jsme měli řešit dříve, šance byla před 2 roky. Za 3 roky už pro nás může být příliš starý, hráče na max. 2 roky se nevyplatí dělat, tedy aspoň doufám, že se v Baníku ze svých chyb poučí. U Lingra se toho hodně napovídalo co se týče ceny nastavené Karvinou, myslím, že ho řešili dříve, ale pokud nastavili cenovku nad 15 miliony, tak prostě Baník nemá reálně šanci.

Reagovat
Mass

Talent je schopnost něco dělat výjimčně dobře, nezáleží na věku.

Reagovat
Kiwi-21

Určitě myslel Lingra ale tomu věřím že se ze svou povahou opravdu i ve Slavii prosadí narozdíl od Matouška

Reagovat
Komix

Reagovat
Elliasson

Myslím si, že za éry KSČM byl Baník úspěšnějším mančaftem než Slavia.

Reagovat
bobis21

To je pěkné. A koho teď vlastní komunistický stát?

Reagovat
Freedo

Slavia za Komančů musela změnit jméno a byla šikanovaná. Protěžovala se Dukla a Sparta. Zjisti si příště něco o historii, než začneš psát nesmysly.

Reagovat
Kepy_FCB

Nejen Slavia ale spousta klubů musela změnit název, možná i většina.

Reagovat
Freedo

Ano, ale v případě Slavie s tím ruku v ruce šlo i to, že řežim opravdu klubu nepřál, což se nedá říct třeba o Spartě, která taky měnila jméno. Komunisti a cinklý devadesátky jsou jediný dva důvody, proč mají víc titulů jak my a dělaj ze sebe nejúspěšnější klub. Holt někdo si vše musel vybojovat na hřišti a někdo v zákulisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Vskutku přehršel argumentů, že?

Reagovat
bobis21

Ano, před desítkami let. V současnosti je ale vlastněná komunistickým státem. To je na tom to nejsmutnější, že se desítky let chlubili tím že byli ten "nekomunistický" klub a teď to všechno zahodí.

Reagovat
Freedo

Tak psalo se, že kdyby Číňani koupili klub o 2 týdny později, tak už zbankrotoval. Byla to složitá situace a v moment, kdy máš existenční potíže, tak jdou politický ideologie stranou.

Každopádně hodně lidem včetně mě Čína vadí. Kvůli režimu, co buduje koncentráky pro Ujgury a u nás provádí průmyslovou špionáž. Klub si berou jako rukojmí a když si Praha vyjedná smlouvu s Taipei, tak vyhrožují ukončením sponzoringu.

Určitě tedy nejsme komunistický klub a je důležitý se vůči tomu vymezovat.

Reagovat
bobis21

Bohužel od velké části fanoušků vidím hlavně plnou podporu Tvrdíka a všech jeho kroků. Když bude velká část fanoušků proti tomu hnusu, budu jen rád. Já proti slavii nic nemám a sere mě že je z ní teď taková žumpa.

Reagovat
JacksLFC

Co to meles, to ze nas vlstni cinani neni to stejny co se delo za komancu se Spartou. My si nekupujeme tituly politikou, ani si nekupujeme tituly penezma (nebot se nedeje to co delala sparta za Špageťáka) a to ty finance by na to byly, aby se nakupovali hraci za 5-10 mil €.

Reagovat
Elliasson

Slavii vlastní SOUKROMÁ FIRMA ne stát. Ano, Čína je na jednu stranu komunistická zem, ale na druhou stranu, ten kapitalismus je tam tvrdší než v České republice. Jó, možná ty firmy mají trochu větší ke státu, to možná. Ale napsat, že Slavii vlastní "komunistický stát" je nesmysl a neznalost čínských poměrů.

Reagovat
kubys

Akorát CITIC je státem vlastněný, takový drobný detail k té soukromé firmě.

Reagovat
bobis21

Slavii ale vlastní státní firma ty znalče čínských poměrů.

Reagovat
Elliasson

OuKej, děkuji za doplnění oběma. Ale tohle ze Slavie fakt nedělá komunistický klub.

Reagovat
smazaný uživatel

spis tvoje blaboly o soukromych firmach ukazuji na totalni neznalost cinskych pomeru

Reagovat
Elliasson

Tak proč v Číně je může podnikat v podstatě kdokoliv? Když to vezmu na kolejová vozidla... Proč v Pekingu jezdí tramvaje Alstom? Proč se onehdá koupily vlaky o Siemensu? A to bylo v době, kdy čínské podniky by umožňovaly výrobu obdobných produktů? Čína je tvrdě kapitalistická.

Reagovat
bobis21

To že je tam některým povoleno podnikat z toho nedělá kapitalismus.

Reagovat
Elliasson

Nevím o firmě/živnostníkovi, který by nemohl podnikat v Číně. Jasně, pokud to je člověk výrazně proti režimu, pokud je to osoba stíhaná za trestné činy, tak chápu, že ne. Ale jinak je spoustu zahraničních a dokonce i amerických firem podnikající v Číně. A některé z nich ani nevyrábějí v Číně.

To je čistá demagogie od Tebe.

Reagovat
bobis21

To je přesně ono, když nepodporuješ režim, nemůžeš podnikat. Takové omezení je s kapitalismem neslučitelné.

Reagovat
Elliasson

Pravděpodobně si pleteš slova "kapitalismus" a "demokracie".

Reagovat
bobis21

Ne, nepletu. Tohle nemá nic společného s demokracií. I demokraticky zvolená vláda může udělat takové omezení.

V kapitalismu by takové ekonomické rozhodnutí dělal každý sám (podnikat / pracovat / sedět na gauči). Pokud ho za tebe udělá vláda nebo ti některou z možností zakáže, není to kapitalismus.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? vzdyt jasne reaguju na blabol o soukrome firme citicu, tak co sem cpes nejake jine firmy.

jo a chci videt, jak kdokoli, kdo napise na blby net neco proti "kapitalistiskemu" rezimu ciny, bude tam moci svobodne podnikat.

Reagovat
Elliasson

Za to, že jsem tvrdil, že CITIC není firma vlastněná státem, jsem se omluvil. Ale někteří mi píší, že v Číně není kapitalismus, není svoboda trhu, že tam nemůže podnikat každý... Ejhle, může.

Ano, je pravda, že Čína není demokratická země a že tam nemůže podnikat ten, který veřejně kritizuje vládu. Ale jinak na čínský trh může jakákoliv firma. I v našich končinách jsou lidé, kterým soud IČO nepřidělí. Kapitalismus neznamená "Jó, může podnikat každý, ať je to zločinec, zadluženec, bezdomovec, slibotechna"

Ano, vstup na čínský trh je regulovanější. Ano, pravdou je, že čínská vláda podporuje čínské podniky (například železniční výrobce CRRC dostává šílenou finanční injekci od státu). Ale jednoduše je pravda, že čínský spotřebitel má na výběr z mnoha výrobců ať už je to jakékoliv odvětví. Ať už Ti výrobci vyrábí v Číně nebo ne. To znamená slovo "kapitalismus".

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? vzdyt jasne reaguju na blabol o soukrome firme citicu, tak co sem cpes nejake jine firmy.

jo a chci videt, jak kdokoli, kdo napise na blby net neco proti "kapitalistiskemu" rezimu ciny, bude tam moci svobodne podnikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, že by někdy byla nějaká éra KSČM.

Reagovat
Komix

To ale není otázka posledního přestupáku. Talent, jako je Lingr, už měl bejt u vás nejpozději v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hodně zamindrákovanej.

Reagovat
Kepy_FCB

Třeba nechtěl hrát pod Kozlem- naprosto pochopitelné

Reagovat
El-Pistolero-68

Baník teď má na stoperu Stronatiho, Pokorného a Svozila - kupovat ještě Frydrycha by byl zbytečný luxus. A dávat na beka by taky nebylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, mohl by se pustit Kaloč hostovat, takže bychom měli sice možná čtvrt roku 5 stoperů, ale jen jednoho DZ, rozhodně Jánoš nemusí odehrát všechno a Frýďa by byl jasnou variantou za něj. Myslím si, že by od říjnové repre přestávky mohli takhle v klidu daleko víc nacvičit systém na tři stopery ve 3-5-2, Pokorný - Frydrych - Stronati a mohlo by to Baníku dost rozvázat ruce v zimní pauze co se týče Ziova přestupu. 4 stopery chtějí a potřebují, mladí stopeři z béčka ještě na ligu nejsou zcela připraveni, takže posilu budou stejně hledat...Nemluvě o tom, že Baník potřebuje i zkušenější kluky, kteří k tomu klubu mají vztah a Frydrych byl daleko logičtější volbou než třeba Řezník. Za 3 roky v jeho 33 letech už to může být hraniční. Jestli klub tedy udělá ten tak kýžený postup do top 4 Česka, tak spíš nereálné. Mrzí mě to dost, ale vždycky mu budu kdekoliv přát, ať se mu daří a Wislu i když měli problémy, tak budu společně s Legií a Lechem vždy respektovat. Cestování autem jak z Brna do Ostravy je také mnohem příjemnější než 3 hoďky ve vlaku nebo 5 hodin na cestě, jak to teď 5 roků měl.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ok, máš o tom samozřejmě lepší přehled než já.

On celou dobu cestoval z Ovy do Phy, btw?

Reagovat
John Obi Mikel

Sbohem a díky za všechno. Především pod titulem za Šilhavého je podepsán zlatým písmem. Avšak důležitou součástí týmu byl i poslední dva roky za éry Trpišáka. Poctivec, sympaťák a jeden z mých oblíbenců, hodně štěstí v Polsku!

Reagovat
standa91

Frydrych Mazák jak se patří v Polsku bude úspěšný!!

Reagovat
jackinho10

Díky Frýďo jde do krásného města a bude blízko doma

Reagovat
KingMaster13

Díky moc za vše Frýďo a hodně štěstí do zbytku kariéry Odvedl jsi tu kus práce, pomohl jsi dostat náš milovaný klub opět nahoru tam kam patří a za to ti patří obrovské díky Obrovskej sympaťák ten kluk ale bohužel Slavia ho přerostla

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ho přerostla .

Napsal jsi to pěkně, ale ten konec je megavýstižný !

Reagovat
Coutinho10

tak o LM s Midtjyllandem....co jsem je viděl proti YBB, tak se poměrně bojim

Reagovat
KingMaster13

Já bych se víc bál YBB, ty goly dali celkem šťastně a na Dány umíme. Rozhodně z nich nemám větší strach než z Kodaně Jako může se stát že nepostoupíme ale rozhodně na ně máme. A věřím tomu, že když k tomu nastoupíme 100% zodpovědně jako proti Kluži tak to dáme Spíš se bojím těch jiných okolností co by nám to mohli posrat

Reagovat
Coutinho10

no jako dnes ukázali mega sílu, YBB mě hodně zklamali...když vemu Kodaň, tak ta byla víc silovější, šel z nich respekt, ale Midtjylland mi přijde víc komplexnější, takže až tak pozitivně to nevidim aspoň jsme je všichni viděli, tak bysme se měli dobře připravit

Reagovat
KingMaster13

Právě že mi na ty silové týmy umíme hůře. Midtyljand mi přijde dost takovej fotbalovej a tyhle týmy když se nám daří tak si mažeme celkem na chleba Myslím si, že naše obrana si s jejich útoky poradí a nějaké goly jim dáme. Viděl bych to nějak takhle. 1:0 doma, 2:2 venku.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, ale chtělo by to vyšší náskok otázka, jak bude vypadat stoperská dvojice taky...nějak to musíme urvat

Reagovat
KingMaster13

Ty naše první zápasy jsou vždy opatrný a moc golů tam nepadá. Tudíž to ti mohu říct už takhle dopředu Takže reálně jestli vyhrajeme tak 1:0 maximálně, často jsme měli i remízy 0:0.

Reagovat
Coutinho10

tak to je budeme muset přestřílet v odvetě

Reagovat
KingMaster13

Ty předkola jsou většinou vždy opatrný

Reagovat
Mass

To nám nepomůže, Dány tam ja jen dva.

Reagovat
KingMaster13

Na Dány my Češi umíme Ten jejich styl nám celkem vyhovuje bych řekl. Jako rozhodně mám z nich respekt, mohli jsme chytit něco slabšího ale nejsem z nich ani nijak zvlášť posranej. Já si myslím že to bude větší pohoda jak loni s Kluží

Reagovat
Mass

Koukal si na zápas s Bernem? Tenhle Midněco hraje jinej fotbal než Kodaň, je to daný tim, že sou tam Afričani a Brazilci, Dánové jen dva. I když teda zajímavý, že jejich trenér než nastoupil v Midněco tak dělal v Kodaňi asistenta.

Reagovat
KingMaster13

Nám tyhle týmy sedí víc než defenzivní Kodaň.

Reagovat
veikko

Mě by spíš zajímalo, na co jsi koukal ty, protože Dánové jsou tam 4, pak 2 Švédové, 2 Afričani, a po jednom Bulharovi, Australanovi a Brazilci.

Reagovat
Mass

No dobře, jelikož sou Sisto, Sviatčenko a Scholz odchovanci dánských týmů, tak je budu počítat za Dány. Takže s Hansenem a Dryerem 5. 3 Brazilci- Paulinho, Evander a Brumaldo.

Reagovat
berliner

Tak ten Bern me pekne nastval,pral jsem si aby do Prahy prijel Young Boys

Reagovat
Coutinho10

bylo by to o dost atraktivnější, ale dnes bohužel propadli

Reagovat
cristiano.K.

druhou půli hráli fakt dobře, ten třetí gol jako bych viděl Maného

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
naheCZ

První poločas měli ale dost špatnej, spousta nepřesností. Ale druhej udělali přesně to, co bylo potřeba. Zvýšili tempo a YBB vůbec nevědělo. Už v prvním poločase, když Dáni napadali, tak s tím měli obrovské problémy. Mají tam několik šikovnejch hráčů, bude to potřeba uhlídat, ale věřím, že přes ně postoupíme.

Reagovat
Coutinho10

jj, proto skoda, ze nebudeme hrat proti YBB, ale Jindra nas na ne pripravi, pro nej to neni prekvapeni a cekal, ze to takto dopadne

https://twitter.com/tomassyrovatka/status/1306328066164228097?s=19

Reagovat
ACSeRw!n

koncite

Reagovat
smazaný uživatel

rakitic slavie

Reagovat
Bakary3

Vubec

Reagovat
smazaný uživatel

no v poslednim roce moc nehral, a kdyz nastoupil patril k lepsim, ale zapomenout ty roky predtim?dyt to byla tragedie

Reagovat
Bakary3

Tak tragédie to určitě nebyla, třeba v tý titulový sezoně byl skvělej, vlastně dokud hrál, než přišel Coufal.

Pak když naskočil, nezklamal, až asi na dva zápasy v loňský sezoně.

Tragédie určitě a ani náhodou ne.

A to označení "Rakitič Slavie", kterýho fans Barcy vyháněli a označovali za pijavici, už vůbec ne.

Všichni ho měli v oblibě.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, asi sem zaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo Tuchela? Allegri? Pochettino?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni nakonec dali gol

Reagovat
papanegra

Slavie vykupuje ligu a pak to rozprodava do Polska.. GG, to české lize pomůže...

Reagovat
Spalovač šancí

pouze došlo k uzavření kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ted budeme v Edenu fandit? At se dari, Chachare

Reagovat
Coutinho10

Lingrovi ?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
Spalovač šancí

Když už se vám chce jezdit skoro přes celou republiku, tak můžete fandit třeba Bořilovi

Reagovat
bobis21

Coufal je odchovanec, ale fandit mu teda nebudu.

Reagovat
HorajzmAmmann

V Béčku je Fukala

Reagovat
REPLIKATOR

Wisla Krakow už nekrachuje?

Reagovat
Kepy_FCB

Ani Žilina

Reagovat
REPLIKATOR

Covid půjčky je zachránily?

Reagovat
cr7sux

Tak žilina jen vyjebala s kádrem

Reagovat
Elliasson

Taky doufám, že ne, i když v Krakově preferuji trochu jiný klub.

Reagovat
Kepy_FCB

Hutnik

Reagovat
didosh

Nova Hut

Reagovat
Kepy_FCB

Ispat?

Reagovat
smazaný uživatel

Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba v kabině, kobiety ve městě a smog vsude kolem. skoro jak doma

Reagovat
meno

Kanonýr

Reagovat
ratusek

To je zase fail z naší strany

Reagovat
Zark

to teda

Reagovat
Clichy

Poctivý fotbalista ale nic více.Na Slavii pokud chce hrát o špici tabulky resp evrospské soutěže velmi málo.

Bohužel jen potvrzení že přestup Frydrycha do Slavie byl omyl.

Jaká byla častka za přestup do Polska?

Reagovat
Bakary3

Dobrá blbost.

Na stoperu mohl být i dál spolehlivým náhradníkem.

A omyl to nebyl, byl to top přestup, zapomínáš, v jaký situaci do Slavie přicházel.

Reagovat
mayday

Tak sám říká, že už ho nebaví jen zaskakovat a sedět na lavičce. A že fotbalově na top level technicky prostě neměl a nemá, to nemůže zpochybňovat ani skalní Slávista.

Reagovat
Bakary3

Tak to chápu, že chce hrát víc, dyť je pořád mladej, na zranění nikdy nijak zvlášť netrpěl, ten může hrát ještě hodně dlouho.

Ano, technicky to není ono... Ale prostě roli spolehlivýho náhradníka na stopera by zastal v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Produktivního.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty roky, co hrával víc, to určitě stálo. Vyhrál tři tituly, hrál EL a LM.. ty omyle.. I když ke konci byl míň vytíženej, tak podle mě lepší než např. táhnout Bolku do 1. předkola EL v nějaké Serepišti.

Reagovat
mayday

O omylů jsem nic nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvím na tebe, byť tomu vše nasvědčuje.. sorry bro.

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Takže návrat domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do nejlepšího slezskýho klubu.

Reagovat
Kepy_FCB

Krakow je ale Halič

Reagovat
kubys

Já bych teda řekl, že to je normálně Krakowsko/Malopolsko, Halič byla více na východ, jak je Jaroslaw a podobně, ale to je jedno.

Reagovat
Kepy_FCB

https://en.wikipedia.org/wiki/Galicia_(Eastern_Europe)#/media/File:Map_of_the_Kingdom_of_Galicia,_1914.jpg

Záápad Haliče, Kr./Mal ano ale to už jsou útvary čistě polácké

Reagovat
kubys

Hele k Haliči to bylo, připojeno snad až po druhém dělení Polska, historicky to Halič není.

Reagovat
Kepy_FCB

ale Slezsko to nikdy nebylo?

Reagovat
kubys

Minimálně nevím o tom, že by bylo.

Reagovat
Jolly Roger

Velice sympatický hráč, ale čekal jsem od něj ve Slavii víc, myslím, že svůj potenciál nenaplnil a nestal se hvězdou a oporou. Mám pocit, že měl na víc než na roli sympatického náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

z Baniku nakonec seslo. Banik nema boby, nebo co? V posledni dobe mi to tak prijde

Reagovat
h8_sfatto

v titulku by mělo být ... Jde ve stopách slavné Kobry či Odchází do bývalého Ondráškova klubu

Reagovat
smazaný uživatel

vyměnil hvězdu červenou za gviazdu bialou.at se daří

Reagovat
Kepy_FCB

tvl ta reklama na Zlatou masku tady zadavatel má lidi zajímající fotbal za totální dementy?

https://www.csfd.cz/film/825069-zlata-maska/komentare/

Reagovat
Bakary3

Větší pi*ovinu jsem asi neviděl

Reagovat
Coutinho10

nedalo mi to a pustil jsem si to a nejvic me pobavilo, jak tam tipovali Šmicera, ze je pod nejakou tou maskou

Reagovat
Bakary3

To ten v ty masce zpíval reknete prdel?

Reagovat
Bakary3

Nebo jako Smicu?

Reagovat
Coutinho10

ted jsem te nepochopil, ale ve zkratce vzdy po tom dozpivani ta porota tipuje, kdo by tam mohl bejt a myslim, ze Prachař tipoval Šmícu

možná pak zkusim někde najít...jsem se musel smát

Reagovat
Bakary3
Reagovat
Blasphemer

nejlepší pořad

Reagovat
Stannis Baratheon

Není o čem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dík no, teď mám chuť se na to podívat. Tyhle bizarnosti mám rád

Reagovat
Kepy_FCB

Co mě ale překvapilo že ten pořad není z USA či VB ale z východní Asie...

Reagovat
krisa

vzhledem k obecné povaze asijských soutěží, tě vážně překvapilo že tenhle bizár je z Asie?

Reagovat
Kepy_FCB

poslední roky přichází největší bizárnsti ze západu

Reagovat
C-M@ster

Např?

Reagovat
Trapný diskutér

tvoje tvář má ušní maz

Reagovat
Bakary3

Taky mě překvapuje, že ho to překvapilo

Reagovat
EAG le grand amour

Moderuje: Martin “Pyco” Rausch.

To je něco pro Baníkovce!

Reagovat
Losinho

za Šilhavýho byl fajn a jako náhradník super i potom.. zklamáním pro mě byly jeho výkony na stoperu, kde jsem mu věřil víc a přitom když už, tak zahrál na pravém beku

Reagovat
Blasphemer

Dost divný, že se nevrací do Baníku, na to bych si býval skoro vsadil. Ale za tři roky klidně ještě může, no.

Reagovat
salami

Na jednu stranu mu to preju, at nekde jeste pravidelne hraje. Na druhou stranu odchazi dalsi hrac, co dokaze alternovat velmi kvalitne na dvou postech a je to super hrac pro nasi ligu (neco jako Pepa Husbauer). Prijde mi, ze je to trochu chyba to vsechno hrnout na evropsky souteze, je super ze Traore ale treba i Olayinka jsou schopny zahrat famozni zapasy v Evrope ve velkym tempu a rychlosti, ale pak kdyz prijedou do Opavy a Pardubic (do Dolicku), tak tam pobihaj jak splaseny kostata a nejsou schopny takovej tym prehrat.

Reagovat
meno

Zrovna Ibra je skvělej jak s Barcou, tak s Příbramí

Reagovat
salami

To teda nesouhlasim, v lize dlouhodobe hraje pod svoje moznosti. Jemu proste strasne sedi vysoky tempo hry. Proti Seville byl jak uplny zvire. Ale v lize je to takovy nemastny neslany. Taky ho Trpisovsky docela casto ze sestavy vynechava.

Reagovat
meno

Víc než Ibra má pod Trpišem od sezony 18/19 jenom Kolář, Bořil, Coufal, Kúdela, Hušby, Souček a Olej. Tzn. 3x kapitáni, nejlepší gólman v lize, Terminátor, stoper č.1 a Olej

Reagovat
Losinho

A to má často různý drobnější zranění nutno říct.

Reagovat
AjaxFans

Nejlepší gólman v lize ?

Reagovat
meno

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Olayinku to teda sedi.

Reagovat
meno

Jo, Olej je super v Evropě a bude dobrej proti Spartě, Plzni a Budějkám. Zbytek je úplně zabitej

Reagovat
Losinho

Má ty výkony dost nevyrovnaný. Olayinka je oproti tomu v lize na hovno skoro vždy.

Reagovat
Salfovic

Proč se tu mrdá na zápasy předkol LM ?

Luftner s Lecjaksem včera zahvězdili

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten haluzacky gol Lufnera kdy se mu balon odrazil od tycky do hlavy a byl z toho gol?

Reagovat
Salfovic

Na to sere pes, jeho spoluhráči jinej nedali, a ten druhej rozhodující penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče slátanců, tak dělají samé chyby a letos už žádný titul ani úspěch byť pseudo z loňska skvělý opěvovaný výkon v podobě posledního místa ve skupině LM nebude. Naprosto tristně se zbavili Škody, jistoty do útoku, kde tupec Tvrdík prohlásil, že se vrátí jako zahřívač kancelářských židlí. V záloze chybí Hušbauer a Frydrych byl také jistota. Osobně mi oslabení vůbec nevadí.

Reagovat
Bakary3

ok

Reagovat
Losinho

Jj zrovna Frydrych nás bude vyloženě stát titul.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
JacksLFC

Davej pozor pri hodine jinak ti ucitel zabavi telefon do konce skolniho roku chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

dostal více peněz, má to 2hodky domu takže nebylo o čem. navíc Zio má podepsat vylepšený kontrakt takže baník ho nutně nepotřeboval, aby třeba přitlačil

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně asi každý si myslel ze bude hrát tak za béčko a on přestoupí jako hvězda polské ligy. Hezky příběh skromného hocha.

Reagovat
C-M@ster

OT: Podle mě teď ministerstvo rapidně sníží povolený návštěvy na fotbale.

Co čekáte od tiskovky vy?

Reagovat
Losinho

Otevřený prostranství, bezpečný prostředí. Naopak tam nahnat všechny

Reagovat
C-M@ster

Tak jen roušky ve školách a zavřený hospody od půlnoci.

To jsem čekal víc vzhledem k vývoji.

Reagovat
Greny

Těm starším studentům by měli zařídit přísun cigaret na celý týden... K čemu roušky když před školou pak jedou kolovacku s cigarama nebo jointem

Reagovat
Losinho

Teď museli řešit cirkusy a slepice

Reagovat
db18

Nic... jen prázdný řeči. Omezí to až po volbách...

Reagovat
Greny

Po volbách zavřou úplně vše s tím pocitam

Reagovat
smazaný uživatel

Však tyhle volby jsou o ničem. To by platilo u parlamentních.

Reagovat
bobis21

Pro ty kdo žijí z rozdělování dotací jsou poměrně klíčové, protože kraje mají na starosti velkou část té dotační agendy.

Reagovat
Greny

3x R - rychle rezignuj retarde

Reagovat
El-Pistolero-68

Hloupějšího ministra zdravotnictví, než je Vojtěch, nepamatuju.

Reagovat
C-M@ster

Dělá, co mu řeknou Babišovi marketingoví poradci.

Reagovat
Bakary3

no dyť

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že většinou člověk ani neví, kdo je ministr zdravotnictví. Vojtěch měl smůlu, že je v úřadu zrovna letos a pamatovat si ho bude každý.

Reagovat
El-Pistolero-68

No hlavně to bude tím, jak každý den mění nařízení; člověk ani nevěří, že dokáže vymyslet ještě větší blbost - a on se vždycky překoná.

Reagovat
Greny

Ale třeba ty roušky do škol... Já mít dítě tak je tam nepošlu někde cca 5-7 hodin v kuse v rousce.

Nejsem génius nemám na to školy ale proč dočasně nezruší výtvarka, tělocviku, hudebky atd... Nezkrati hodinu na 35 min a jedou základní předměty jako matika, cizí jazyk, čeština a každej den tam dodat třeba ten zeměpis dějepis atd..byli by tam o půlku méně času a furt by výuka nějak probíhala...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsou do měsíce tímhle tempem školy zavřený...

Každopádně roušky ve třídách jsou blbost, když jsou ty děcka stejně spolu každej den.

Reagovat
Losinho

On nic nevymýšlí.. není to lékař a už vůbec ne epidemiolog.. jen podepisuje papíry

Reagovat
Losinho

Spousta lidí si ho pamatuje i kvůli názorům na stav českýho zdravotnictví - počty zaměstnanců v nemocnicích atd.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne, trapnej byl od zacatku, kdy ho tam dosadil

Reagovat
meno

Přitom do koronakrize byl jeden z těch lepších ministrů zdravotnictví. Jeho práce pro psychicky nemocné byla příkladná.

Reagovat
El-Pistolero-68

Teď vypadá jeho práce jako práce psychicky nemocného.

Reagovat
meno

Když máš za šéfa narcistního sociopata a on musí mít vždy poslední slovo ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
El-Pistolero-68

Já bych to všechno neházel na Andyho, Vojtěch je taky pěkný blb.

Reagovat
Spalovač šancí

Zakáží fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je bez Součka poloviční, je to vidět už od jara. Letos titul nezíská.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele