Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Média

Rosteme díky vám. iDNES Premium slaví první narozeniny

iDnes Premium slaví 1. narozeniny. foto: MAFRA

Podrobné analýzy, profilové rozhovory, obsáhlé reportáže, komentáře či investigativní zpravodajství, to jsou žánry, jimiž svět internetového zpravodajství obohacují stránky iDNES Premium. Projekt, který právě dnes slaví první narozeniny, nabízí vedle čtenářských zážitků také filmy, zvýhodněné vstupenky a další zábavu. Zájem o členství v prémiovém klubu ukazuje, že tato cesta má smysl.
  5:00

Jaký byl první rok se zlatým logem iDNES Premium?

Řečí čísel to byl rok úspěšný. Vydali jsme 6 500 prémiových článků, které si čtenáři zobrazili více než stomilionkrát! Uživatelé si také stáhli 140 000 digitálních vydání novin a časopisů, pustili si 63 000 filmů či ve 23 000 případech využili členství k výhodnému nákupu vstupenek.

Členství v prémiovém klubu zavedlo čtenáře na atraktivní koncerty, na pražský zápas NHL i na fotbalové derby Sparta - Slavia v době, kdy byl na stadiony jen velice omezený přístup. Výherci v prémiové soutěži navštívili zadarmo pražskou ZOO, mnozí dovolenkáři si díky voucherům z iDNES Premium zlevnili prázdninové atrakce kupříkladu ve Špindlerově Mlýně či na Dolní Moravě.

Otevíráme 12 článků s největším ohlasem

Připomeňte si to nejlepší z iDNES Premium

Odemkli jsme pro vás

Kmen předplatitelů stále roste. Členství na zkoušku v prvních dvou měsících okusilo více než 300 000 čtenářů, do plného prémiového režimu pak vstoupilo téměř 56 000 předplatitelů, což jsou skvělá čísla.

Dárky k výročí iDNES Premium

  • Narozeninový festival filmů: Gagarin, Na samotě u lesa, Velké dobrodružství Čtyřlístku, Dítě číslo 44, Který je ten pravý?, Rambo 5, Operace kolibřík
  • 50% sleva na knihu Gump, která získala Cenu čtenářů na Magnesia Litera
  • Exkluzivní možnost prohlídky Temelína pro členy iDNES Premium
  • Chystáme: soutěž o dresy a míč podepsaný Tomášem Satoranským a dalšími reprezentanty v basketbalu
  • Při výběru prémiových článků redakce dbá na rozmanitost žánrovou, tematickou i regionální. Se zlatým logem tak vycházejí články od rozhovorů po reportáže, od kultury po odborná medicínská či vědecká témata, zprávy z českých i moravských regionů, stejně jako ze všech koutů světa.

    Nevěříte? Stačí se podívat na nejčtenější prémiové články na serveru Lidovky.cz, kde jsou vedle sebe rozhovor s bývalým šéfem škodovky Kulhánkem o neudržitelnosti elektroaut, zjištění, že šel zpěvák Karel Gott měsíc před smrtí do Archivu bezpečnostních složek, rozhovor o překvapeních, která může přinést koronavirus, s předním světovým biologem českého původu Karlem Raškou či unikátní reportáž z New Yorku v začátcích koronavirové krize.

    rozhovory

    Šéf BIS Michal Koudelka nám exkluzivně prozradil, že v akci českých tajných služeb v minulosti zemřelo několik důstojníků, exprezident Václav Klaus vzpomínal na Václava Havla. A jako první jste si v Premiu mohli už na konci ledna přečíst výpověď českého studenta ve Wu-chanu z prvních dnů karantény v epicentru pandemie.

    První rok prémiového projektu přinesl i seriálová zastavení. Pozvali jsme vás na cestu do historie v cyklu Husité: mýty a fakta, přinesli cyklus unikátních rozhovorů s osobnostmi veřejného života začátku 90. let Budovatelé kapitalismu a v létě vám přinášeli desítky tipů v seriálu Kam na výlet.

    Dnem prvních narozenin nic nekončí, zítra vychází další várka prémiových článků, chystáme další výhody, soutěže a atraktivní filmy. Děkujeme vám za vaši přízeň a těšíme se na další společné týdny, měsíce a roky.

    Autor: