Když Lela Ceterová oznámila rozchod s Karlosem Vémolou, tak se na  svalovce nalepil houf silikonových modelek, které se pasují na jeho milenky a chtějí od něj dítě! 

Těch Lulu a jim podobných se teď objevilo asi patnáct a ony se ke mně všechny ty holky hlásej,“ postěžoval si zápasník, který se netají tím, že na ženách miluje všechno velké. „Všechny jsou blonďatý a silikonový. Já to mám jako přes kopírák. Ale jinak jsem skromný,“ řekl zápasník MMA v show Jana Krause.

Co skromný, ale i ochotný se také postarat o děvčata Prahy neznalé... Tak jako tomu bylo na začátku července, kdy se do metropole na pár dní přijela podívat modelka Playboye Katarzyna Sobol. Opět obří silikony, napíchané rty, blond dlouhé vlasy a lascivní pózy na sociální síti v bikinách, které ani jako klasické plavky nevypadají. 

VIDEO: Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o prohře a těhotenství jeho přítelkyně Lely Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Vnadná Katarzyna se ubytovala v pražském hotelu na Václavském náměstí v blízkosti vyhlášeného nočního klubu, kam zápasníci rádi chodí. Netrvalo dlouho a už si svůj zadek vezla v autě Vémoly. „Nejlepší čas s tímto...,“ napsala ke krátkému videu z auta, na němž je Karlos v roli řidiče.

Modelka žije v Londýně, kde má salon s opalovacími přístroji a občas fotí pro pánské časopisy. Do Prahy zavítala jen na čas, a tak snad Karlos může být v klidu, jelikož tato dáma mu asi za dveřmi stát nebude. 

VIDEO: Vémolice v kuchyni. Slavný MMA zápasník ukázal, jak si chystá jídlo

Video
Video se připravuje ...

Vémolice v kuchyni. Slavný MMA zápasník ukázal, jak si chystá jídlo iSport TV

Fotogalerie
53 fotografií