Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Trenér Vrba se po hospitalizaci cítí dobře. Mě jen tak něco nezlomí, vzkázal

Sport

  12:52
Praha - Trenér fotbalistů Ludogorce Razgrad Pavel Vrba se po vyšetření v nemocnici kvůli krevní sraženině v pravé noze cítí v pořádku. V případě zdárné rekonvalescence se na lavičku vedoucího celku bulharské ligy vrátí příští týden. Bývalý reprezentační kouč to řekl v rozhovoru pro sport.cz.

Trenér Pavel Vrba. foto: Ladislav Němec, MAFRA

„Jsem už v pohodě, mě jen tak něco nezlomí,“ prohlásil Vrba. Jeho potíže se projevily na cestě do tréninkového centra Ludogorce. 

Pavel Vrba na lavičce Ludogoretse Razgrad v zápase proti Interu Milán.
Plzeňský trenér Pavel Vrba

„Cítil jsem, jako bych měl křeč ve stehně. Myslel jsem si, že jsem si nohu přisedl v autě, ale ani poté, co jsem si ji dal v kanceláři nahoru, ztuhnutí nepovolilo. Navíc jsem se začal potit, noha postupně zrudla. To už nebyla legrace, okamžitě jsem zašel za klubovým lékařem. Ten mě hned odvezl do nemocnice,“ popsal šestapadesátiletý kouč.

GLOSA: Když si fotbalista kope svůj vlastní hrob. S podobným vyskakováním nebude chtít Haška nikdo

V nemocnici zůstane pět dnů. „Tři dny teď nesmím vstát z postele. Doufám ale, že od úterý už budu normálně fungovat,“ konstatoval rodák z Přerova, který do Razgradu přišel loni v prosinci z Plzně. 

Se Západočechy získal během dvou angažmá tři tituly a třikrát si s nimi zahrál základní skupinu Ligy mistrů. S Ludogorcem hned v první sezoně vyhrál ligu a rozšířil sbírku úspěchů, v níž má i titul se Žilinou. V minulosti Vrba působil také v Ostravě, Machačkale a v letech 2014 až 2016 vedl českou reprezentaci, s níž postoupil na Euro 2016.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!