Běžecký pás od Xiaomi nyní za exkluzivní cenu sponzorovaný článek

Běžecký pás od Xiaomi nyní za exkluzivní cenu [sponzorovaný článek]
2020-09-17T20:15:29+02:00
• 17. 9. 2020

Společnost Xiaomi rozšířila nedávno dostupnost podložky WalkingPad Mini, která byla v Číně oficiálně odhalena v měsíci květnu. Nyní se jí konečně dočkaly i západní trhy, a to díky dvěma celosvětovým distributorům. Toto zařízení oproti verzi určené pro čínské zákazníky prošlo dvěma důležitými změnami. Každopádně stále jej můžeme přirovnat k plnohodnotnému běžeckému trenažéru v kompaktních rozměrech a s nízkou hmotností. Na tento kousek máme exkluzivní akci.

Běžecký pás do každé domácnosti

Podložka má sice odolné části z kovu, ale i přesto váží přívětivých 28 kg. Její tloušťka vychází na 12,9 cm a po rozložení zabírá plochu pouze 0,44 m2. První výraznou změnou je navýšení hmotnostního limitu z 90 kg na maximálních 110 kg. Druhou novinkou se stává samostatná aplikace a vystřídá tak dosavadní doprovodnou aplikaci Mijia.

Běžecký pás Běžecký pás

Z dalších funkcí lze zmínit rychlostní rozsah 5 až 6 km/h, dětskou bezpečnostní pojistku, ochranu proti přetížení nebo automatický režim určující sám rychlost. Malý LED displej zobrazuje základní data během cvičení. Výrobce podložku WalkingPad Mini doporučuje do malých bytů, kde ji jednoduše uskladníte a kolečka zajistí snadnou přepravu.

Pokud vás běžecký mini pás společnosti Xiaomi zaujal, můžete si jej zakoupit na Geekbuying za super cenu 10 860 Kč. Zadáte-li kupón WKPADA1PRO, zaplatíte 10 315 Kč. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat