Založil a vedl MyStay, nyní pracuje na projektu Superface, který vytváří kód, jenž umožní autonomní propojení počítačových systémů. V digitálním prostředí se pohybuje už mnoho let, právě proto ve volném čase rád digitální technologie vypne.

Náramek 4Ocean Náramek je vyrobený z plastu vytaženého z moře. Denně mi připomíná, že žiju v době plastové a jak drahé jednou bude se plastu zbavit. Jeho zakoupením jsem podpořil vytažení půl kilogramu odpadu.

Vrtačka Pro mě symbol mužnosti, stejně jako další nářadí z dílny. A dělá skvělý zvuk. Navrhl jsem a postavil díky ní několik "učících věží". To jsou schůdky pro děti, které tlačí po bytě a sledují z nich, co se děje.

Zesilovač Omlouvám se sousedům a doufám, že jim nevadí přepínání punku a vážné muziky. Zesilovač je nejen nádherný, ale taky úžasně hraje. Kdykoliv není rodina doma, jsem na koncertu!

Šicí stroj Jako dítě jsem sledoval mamku, jak šicí stroj nastavuje, jak šije. Koupil jsem ho kvůli rouškám a velkým překvapením pro mě bylo, že jsem začal šít ihned, bez návodu. Zapošívání tkaniček do roušek je navíc skvělý relax.