Lucie Bílá: Nejdřív karanténa a teď... DOSTAL JI COVID! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Nejdřív karanténa a teď... DOSTAL JI COVID!

Zpěvačka prochází nelehkým obdobím.
Zpěvačka prochází nelehkým obdobím. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, ara)

Nejprve byla pouze v karanténě, teď Lucie Bílá (54) potvrdila, že prodělala koronavirus. Fanouškům to sdělila chraplavým hlasem v dojemném videu. Do práce se chce vrátit od příštího pondělí.

Slavice chvíli s přiznáním otálela. „Vážení a milí, jak zvládáte tento nelehký čas? Ne moc rozchechtaní? Já doufám, že alespoň v rámci možností dobře. My jsme se dlouho neslyšeli, a tak mě napadlo, že vám řeknu pár věcí, abyste na mě nezapomněli...“ zahájila svůj projev na sociální síti. Následně dodala, že je ještě do neděle doma.

Lucie Bílá o smrti Karla Gotta: Dneska budu zpívat, on by to chápal

Video se připravuje ...

„Nejsem v karanténě, ale v izolaci, protože, jak možná tušíte, ten syčák okolo mě jenom neprošel, ale taky mě pěkně čapnul. Alespoň vám můžu říct svoji zkušenost, že je to jen blbá chřipka, která se dá přežít, a je potřeba si na to zvyknout a být na sebe opatrný,“ přiznala s tím, že se u ní žádné drama nekonalo. „Ale jinak bych z toho žádnou hrůzu nedělala! Od pondělka budu v plné polní a těším se na otevření svého divadla,“ dodala Lucie, která se podle všeho nakazila od jednoho ze členů svého týmu.

Stašová po Frejově přiznání: Nakažená a naštvaná!
Nemyslel to zle, ale svým rázným vyjádřením ji naštval! Simona Stašová (65) se totiž snažila ututlat, že má taky covid. Ladislav Frej (78) ale ve včerejším Aha! naplno řekl, že se nakazil od ní. Herečka v minulých dnech oznámila, že je v karanténě, a odmítala situaci více komentovat. Až představitel doktora Sovy z Nemocnice na kraji města to rozsekl. „Nakazil jsem se od Simony Stašové,“ prohlásil Frej a připomněl, že spolu v minulých dnech zkoušeli hru Na zlatém jezeře. Stašová dál mlčí, ale podle informací Aha! ji kolegův výrok mrzí. Jelikož jsou ale kamarádi, pravděpodobně mu odpustí. Pokud už se tak nestalo...

 



Přečtěte si
-bello-
18. 9. 2020 • 12:26

doplňuji text, který mi vypadl:
.... přičemž ty jejich přívlastky ( Bílá, Zagorová ) , označující Covid 19 jako: mrchu, bestii ... atd. nikoho nezajímá.To co lidi zajímá, když už, tak je ten průběh.

-bello-
18. 9. 2020 • 12:21

Já už toho mám dost!
Nemůžou tyhle VIP sélebrity říct jasně- mám Covid 19 a příznaky mám, jsem měl/a takové .....
Co vlastně očekávají ?Místo, aby šířili povědomí, co lidi může čekat, kecají nesmysly, přičemž ty jejich přívlastky , označení , JAK to např. má Stašová? Pokud na veřejnosti vystupuje jen jako v karanténě, pak nechává volně pobíhat Bohdalovou a chrání celé divadlo ?Nevím, jak to řeší s hygieniky a lékaři.V každým případě jsou trapný.
Frejovi přeju sílu a Stašová je mi ukradená.Jako herečka přehrává a udejchanou Lucii Bílou bych si nepustila, tak je mi fuk, kdy zazpívá znova.Průběh nemoci mě zajímá, ale to nám neřekl ani jeden.

domino22
18. 9. 2020 • 10:12

je důležitá a b.lbá jak ***, nemáme ji rádi­....­....­....­....

aveneta
18. 9. 2020 • 10:03

Tak Covid může postihnout každého bez rozdílu postavení a peněz, ale co si budeme namlouvat, když to postihne "celebritu" a Frantu s Kolbenky je v tom rozdíl !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.