Šíp.deník.cz

Řádili v novém bytě a dělali pořádný hluk, na Matuše s Lucinkou ťukali sousedi

Bohuš Matuš má napilno. Kromě mnoha pracovních povinností se musí starat o svoji těhotnou partnerku Lucii a do toho všeho se ještě nedávno stěhoval. S Lucinkou nyní bydlí ve větším. Z bytu mají oba dva radost, což dávají najevo možná až příliš hlasitě.

1 / 13
Bohuš Matuš, Lucie

O stěhování mluvil Bohuš Matuš už nějaký ten pátek. Odehrát se mělo již před pár měsíci, ale zamilovaný pár to nestihl časově skloubit. Nyní se jim to konečně podařilo. Jsou ve větším bytě, kde může mít jejich potomek i vlastní pokojíček.

„Je to překrásné období. Jenom sousedi to klidnější období nemají, protože jsme zpívali a už tam na nás někdo ťukal, tak jsem se omluvil celému baráku a budeme tam muset být opravdu potichu,“ svěřil se Matuš webu super.cz.

Lucinka se na miminko moc těší

Bohuš Matuš, LucieZdroj: Instagram

Šťastný je také proto, že už nemusí stěhovat. Dle jeho slov to bylo opravdu náročné. Opakovat už by to jistě nemusel. „Bohužel bydlím v ulici, kde jsem nemohl přistavit stěhovací vůz, tak jsem všechno musel stěhovat tím svým autíčkem, ale musím říct, že nám hodně lidí pomohlo,“ radoval se zpěvák.

Konečně také zhubl a hodlá s tím pokračovat, když už se mu to povedlo. „Odstěhoval jsem to vlastníma rukama, takže mi spadlo malinko břicho a asi ještě začnu chodit do posilovny,“ říká zpěvák, který nechce polevit.

Matuš zařizoval stěhování

Bohuš Matuš, LucieZdroj: Instagram

Potom už bude pro Lucii dokonalým mužem. Jediné, co ji trápí, je, že Matuš nechce být u porodu. „Já jsem nejprve nechtěl, nechtěl jsem vidět Lucku nějak trpět. Ale samozřejmě si to Lucka přeje tak budu u porodu. Mám v prosinci každý den vystoupení, tak uvidíme, jak to ještě bude,“ vykrucuje se Matuš.

Kromě Matuše se může spolehnout i na maminku a tatínka. „Lucka je šťastná, má obrovskou oporu v rodině a já jsem rád, že mám další skvělou rodinu, která je na úrovni,“ prozrazuje Matuš. S maminkou si dokonce velmi rozumí a společně se těší, až Lucie porodí.

Jejich lásku nic nezničí

Bohuš MatušZdroj: Profimedia

„Lucince je opravdu dobře, ani nezvracela, neměla nálady, snáší to opravdu skvěle, tak je to mladá holka,“ popisuje průběh jejího těhotenství zpěvák. Lucie bude maminkou poprvé stejně jako Matuš otcem. „Rozhlížíme se po obchodech a internetu, abychom miminku připravili vše, co bude hlavně v prvních měsících života potřebovat. Hlavně aby bylo zdravé,“ svěřil se dříve Matuš Šípu.

„S výbavou nám přispívá mnoho fanoušků a kupují věci pro naší holčičku. Lucinky maminka nám pomáhá nejvíce a moc se těší až budeme všichni po hromadě,“ tvrdí Matuš.

Výbavičku jim kupují i fanoušci

Bohuš MatušZdroj: Facebook

„Zajímám se o vše, co je spojené s narozením miminka. Společně s Lucinkou se snažíme zařídit vše, co je potřeba. Je to pro mě nový životní impuls a velká radost,“ dodal zpěvák. Do toho by před lety nikdo neřekl, že bude jednou takhle nadšený z budoucího potomka.

Matuš bude otcem poprvé

Bohuš MatušZdroj: Profimedia

Už se nemůže dočkat

Bohuš MatušZdroj: Facebook

Lucie je pro něj ta pravá

Bohuš MatušZdroj: profimedia

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů