TOPlist

Jen do neděle. Xiaomi sráží ceny svých telefonů na minimum

800 600 Xiaomi zari

Ty nejoblíbenější produkty od Xiaomi jsou nyní ještě levnější. Na Mobil Pohotovosti odstartovala akce Xiaomi září, v rámci které pořídíte vybrané produkty až o 30 % levněji. Slevy ale platí pouze do neděle.

Na rekordně nízkou cenu spadl například nový Xiaomi Mi Band 5. Populární chytrý náramek je nyní k mání za 790 Kč (původně 1 490 korun). Levnější je také nová elektrokoloběžka Xiaomi Mi Scooter Essential, kterou teď koupíte už za 9 349 Kč (původně 10 990 korun).

Z telefonů je pak bezesporu nejzajímavější Redmi Note 9 Pro za 5 092 Kč (původně 7 490 korun). Nicméně i loňský Redmi Note 8 Pro za 4 242 Kč (původně 6 490 korun) by mohl leckoho zaujmout. A sleva padla také na Mi Note 10 lite a na nadupaný Xiaomi Mi 10.

Slevami to ale nekončí. Nejenom, že u Mobil Pohotovosti dostanete k telefonům řadu bonusů navíc, ale můžete také využít několika dalších benefitů. Nový smartphone si můžete pořídit na splátky bez jakékoli navýšení, takže navíc nezaplatíte ani korunu. A v celkem osmi městech ČR pak máte možnost nechat si doručit zboží do 1 hodiny objednání.

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku