Jitka Čvančarová: DRASTICKÁ ŽIVOTNÍ ZMÉNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Čvančarová: DRASTICKÁ ŽIVOTNÍ ZMÉNA!

Jitka Čvančarová se převtělila do Marie Rottrové, připomínala ale spíše Csákovou
Jitka Čvančarová se převtělila do Marie Rottrové, připomínala ale spíše Csákovou (Instagram)

Zatímco v době karantény dvaačtyřicetiletá herečka ujížděla na víně, aktuálně si dává do těla a na alkohol musí zapomenout. Z pozice porotkyně pořadu Tvoje tvář má známý hlas se totiž přesunula mezi soutěžící a to opravdu není žádná sranda.

„Myslím, že karanténa se bez alkoholu neobejde. Já jsem do doby karantény byla téměř abstinentka," přiznala Jitka Čvančarová na internetovém vysílání před nedávnem. Jenže tohle už je minulost, herečce nastal pekelný zápřah! A tak není divu, že následky alkoholických kalorií mizí jako mávnutím čarovného proutku. 

„Zpíváš, tančíš, udýcháváš. Ono to není zase tak úplně jednoduché. Zdá se to levou zadní, když se na to díváš, je to taková pohoda, ale těch akcí je tam spoustu a musíš být přesně v jednu a tu samou vteřinu na jedné straně, na druhé straně, protože ti na to samozřejmě odpovídají další tanečníci," okomentovala herečka náročnou životní změnu podle magazínu Sedmička. 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
20. 9. 2020 • 20:32

Já nevím, jak vidí bulvární čtení redakce AHA, správce sítě, madam Šmuclerová a další v AHA, ale já to jako seznamku na sex nevidím!
Přesto ale vidím všude tapetování " Uivatel_5467937" , a
tak jestli madam Šmuclerová nemůže zavadit o chlapa a přes AHA loudí, řekla bych, dejte už pokoj!

mord
19. 9. 2020 • 09:22

Stará závistivá a ulhana Šmudla Bellmek zase zvrací pitomosti. Mazej vytírat nulo všichni o kterych blabolis tě mají na haku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.