Modelka hororový příběh odhalila v magazínu The Cut. Před osmi lety přijala nabídku na focení u Ledera doma a nechala se zvěčnit nahá a ve spodním prádle - těmito koncepty se ostatně Leder celosvětově proslavil.

Pracovní den zakončili několika skleničkami vína na jeho gauči. Emily přiznává, že se cítila velmi opilá, přesto si živě pamatuje některé momenty předcházející napadení. Leder se jí údajně vyptával na její romantický život, zatímco ona o sebe třela chodidla, protože jí byla zima. Nohy otřela i o Jonathana, který to zřejmě vzal jako pozvání k intimnějšímu chování. „Řekl mi, že se mu to líbí, to, co dělám s nohou,“ uvedla v článku.

Následující okamžiky už byly jako v mlze, až na samotný pocit. „Nepamatuju si, že ho líbám, ale vzpomínám si, že jeho prsty do mě vjely. Přitvrzoval a tlačil je hlouběji, jako nikdo před ním. Opravdu to bolelo. Instinktivně jsem ho chytila za zápěstí a násilím mu prsty vytáhla. Nic jsem neřekla. On náhle vstal a tiše odešel po schodech nahoru,“ vzpomínala.

Video: Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni! Blesk TV

Po incidentu se Emily vrátila do pokoje, kde dříve fotili, a usnula tam. „Byla jsem zmatená, proč Jonathan beze slova odešel, a vyděšená, že se vrátí.“ Druhého dne se probudila se silnou kocovinou, oblékla se a chtěla odejít. Dole narazila na Jonathana, vařícího kafe, a stylistku, která v domě rovněž přespávala. Leder se jí zeptal, zda si nedá hrnek kafe, na což Emily kývla.

Fotograf na obvinění z článku nechtěl reagovat. Veřejnosti ovšem připomněl, že ho viní tatáž osoba, jež se dobrovolně svlékla pro několik magazínů a nahoře bez tancovala ve videoklipu zpěváka Robina Thickea (43) Blurred Lines.

Není to první spor mezi Ratajkowskou a Lederem. V roce 2016 ho obvinila ze zveřejnění nahých fotografií bez jejího svolení. Leder je zahrnul do své knihy, s Emily se ovšem domluvili pouze na časopisu, pro nějž je fotila.

VIDEO: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
142 fotografií