Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) oslavila rozvod s Jakubem Prachařem (40) novým účesem a slovy o tom, že jedna etapa skončila a život jde dál. S Jakubem chtějí dobře vycházet už jen kvůli společné dceři Mie, na jejíž péči se na rozdíl od jiných párů uměli dohodnout. Vysmátou fotku se svým advokátem pro změnu zveřejnil Jakub Prachař.

„Šťastnější výraz bych těžko hledal. Štěstí je krásná věc,“ prohlásil. To se ale nelíbilo některým jeho sledujícím na sociální síti, kteří se do Jakuba možná až zbytečně pustili.

„Já tedy nevím, ale rozvod beru jako osobní prohru,“ napsala jedna z dam. „No hlavně to nezapomenout jeden druhému pořádně "nandat" přes instáč, ale třeba vám to jednou, až emoce opadnou, dojde,“ přidala se další.

Prachař samozřejmě našel i zastánce. „Mám s ex dítě, byli jsme spolu celkem 14 let a odcházela jsem od rozvodu s úsměvem, šťastná, spokojená a s chutí do nového života. Kdo nezažije, nepochopí,“ hájila Jakubův úsměv na tváři jeho fanynka a další lidé jí dávali za pravdu.

Agáta a Jakub se vzali v dubnu 2013, v září 2017 se jim narodila dcera Mia. Z předchozího vztahu má Hanychová ještě syna Kryšpína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám