Vodafone: Datově neomezený tarif za 599 Kč pro studenty aktualizováno

Vodafone: Datově neomezený tarif za 599 Kč pro studenty [aktualizováno]
2020-10-22T12:50:43+02:00
• 22. 10. 2020

Zdroj: Vodafone

1

Aktualizováno 22. 10.

Minulý měsíc Vodafone překvapil datově neomezeným tarifem pro studenty za 599 Kč měsíčně, přičemž se jednalo o dočasně omezenou nabídku. Nyní nás informoval, že se nový tarif stává součástí stálé nabídky. V tuto chvíli tedy nabízí studentům původní za 499 Kč s 15 GB FUP a za 599 Kč s neomezenými daty (rychlost maximálně 10 Mbps).

„Rozhodli jsme se vyhovět změněným potřebám studentů a podpořit je i v současné nelehké situaci. Školy jsou zavřené a důležitost distančního vzdělávání dramaticky vzrostla. Zároveň zájem o tarif překonal naše očekávání a chceme dát možnost zařídit si tento tarif všem, kteří to například v časově omezené akci nestihli,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost.

Screenshot 17 1297x679x

Zdroj: Vodafone

Původní článek 18. 9.

Pokud jde o studentské tarify, tak u každého mobilního operátora najdete několik nabídek. Pokud jste ale chtěli neomezené volání, neomezené SMS zprávy a také pořádnou porci dat, výhodně vycházel tarif #jetovtobě od Vodafonu. Za 499 Kč jste měli vše podstatné a celkově 15 GB FUP, což je slušná porce dat. Navíc je součástí Social Pass, takže nedochází ke spotřebě dat na vybraných sociálních sítích. V pondělí se ale dočkáme novinky #jetovtobě Neomezený.

„Platforma #jetovtobě vznikla už od začátku jako podpora studentů, vzdělávání a samozřejmě taky pro jejich zábavu. Jde o workshopy, stáže nebo chytrý online nástroj Future Jobs Finder. Od začátku jsme si dali za cíl, že budeme zároveň nabízet nejlepší mobilní tarif pro studenty na trhu, a to plníme i nyní. S pomocí průkazů ISIC nebo ISIC SCHOLAR, které dávají prezenčním studentům spoustu výhod, mohou naši nabídku využít nejen vysokoškoláci, ale také žáci základních a středních škol,“ říká Tereza Bernardová, která má platformu #jetovtobě ve Vodafonu na starost

Neomezený studentský tarif

Mnozí asi budou závidět neomezený tarif, který nemá nastavené ani pevné FUP. #jetovtobě Neomezený se chlubí neomezeným připojením k internetu, tedy z pohledu FUP. Maximální rychlost je nastavena na 10 Mbps, což by mělo bohatě dostačovat každému uživateli, i náročnějšímu.

„Poslední měsíce ukázaly, že doba je nepředvídatelná a náročná. Proto chceme naše studenty podpořit tarifem s neomezenými daty, je to cesta ke vzdělávání i zábavě kdekoliv. Z našich interních údajů také víme, že spotřeba dat u studentů stále stoupá a i to byl důvod, proč jsme tento tarif vytvořili,“ dodává Tereza Bernardová.

Cena byla nastavena na 599 Kč měsíčně, přičemž zájemce se musí prokázat platnou ISIC kartou a musí mu být maximálně 26 let. Nabídka začne platit od 21. září, tedy od pondělí. Jedná se ale o speciální akci, která potrvá pouze do 31. října.

Vodafone jetovtobe Neomezeny 1080x1080x Datově neomezený tarif

Datově neomezený tarif; Zdroj: Vodafone

Bohužel Vodafone nechtěl komentovat, co se stane po tomto datu. Je možné, že se jedná jen o časově omezenou nabídku a nebude prodloužena. Případně se může cena u tohoto tarifu zvýšit, možná Vodafone prodlouží dobu nabízení. To zatím není známo. V tuto chvíli je tarif #jetovtobě Neomezený jeden z nejvýhodnějších, bohužel je jen pro studenty.

Google obchází české operátory, postupně zavádí RCS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

A co ostatní co jsou dlouhodobě u Vodafonu,my pracující chceme taky neomezena data,je to diskriminace!!!teď nas podnik nechává doma týden bůhví co bude dal…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat