Expert O2 TV sport ve studiu v přímém přenosu zkolaboval. Svěcený pohotově zareagoval

Kritická situace se v pražském Edenu odehrála v pátek večer ještě před začátkem předehrávky 4. kola Fortuna ligy mezi Slavií a Teplicemi. Tento duel vysílala O2 TV sport a jako již tradičně, i tentokrát to bylo s předzápasovým programem. O ten se ve studiu přímo v Edenu starali zpočátku moderátor Petr Svěcený a expert, kterým byl bývalý hráč Teplic Antonín Rosa. Přestože zpočátku odpovídal na otázky moderátora normálně, právě jeho postihl náhlý kolaps. Zavrávoral a málem spadl, díky pohotové reakci Petra Svěceného se ale tak nestalo. Následně si ho vzali do péči lékaři, kteří ho odvezli na vyšetření do nemocnice.

Zrovna se rozbírala sestava pražské Slavie, když najednou Antonín Rosa omdlel, padal nejdříve na moderátora Svěceného, jenž ho pak musel chytat, aby nespadl přímo na zem. „V pořádku? Jsi v pohodě? Je to dobré?" ptal se následně pohotově Svěcený a pak uvedl reportáž o fotbalistovi Slavie Lukáši Provodovi.

Po pár chvílích dal divákům vědět, že Rosa je v péči lékařů a vypadá to s ním zatím dobře. „Jsme zpátky v Edenu, měli jsme tady trošku kritickou situaci, ale musím vás informovat, že můj kolega a expert už je v péči zdravotníků po tom kolapsu, který tady měl, takže snad všechno dobře dopadne. Takže Tondovi přeju hodně štěstí a především zdraví," nechal se slyšet Svěcený.

Pro server Sport.cz pak o stavu bývalého prvoligového fotbalisty, který nyní nastupuje v přeboru za Újezd Praha 4, řekl mluvčí O2 TV sport David Solnař následující: "Šlo o náhlou indispozici ze zatím neznámých příčin. Přivolaná ambulance odvezla Antonína do nemocnice na vyšetření, do sanitky došel sám. Věříme, že bude v pořádku."

"Tonda Rosa je v pořádku, je na cestě domů. Všechno dobře dopadlo. Ve studiu ho zaskočí Honza Suchopárek," přišla pak od mluvčího Solnaře po přestávce uklidňující informace.

Související

Ilustrační fotografie.

LFA si schválila změnu stanov. Skončí funkce předsedy, o chod asociace se budou starat kluby

Od příští sezóny bude zřizovatel tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže Ligová fotbalová asociace (LFA) bez předsedy, a to na základě změny stanov, které si sama asociace tento týden ve čtvrtek odsouhlasila. Ve vedení LFA se tak nově objeví zástupci prvních čtyř klubů první ligy a k nim se pak ještě navíc přidá zástupce nejlepšího nepostupujícího celku z druhé ligy, přičemž každý z těchto celků bude mít právo vždy na jednoho člena. Obě profesionální soutěže pak bude mít pod sebou nově na starosti výkonný ředitel LFA, jehož funkce se tím tak výrazně posílí.
Fotbal, ilustrační fotografie

U fotbalistů Karviné zůstanou trenéři Bielan a Grussmann. Budou pod kuratelou Lubomíra Vlka

Po nedávném konci Juraje Jarábka ve funkci hlavního trenéra Karviné figurující aktuálně na předposledním místě ligové tabulky převzala trenérské kormidlo dvojice Marek Bielan a Radim Grussmann. Budou pokračovat nakonec i nadále, přinejmenším do konce této sezóny, a to s tím, že ochrannou ruku bude nad nimi držet držitel potřebné trenérské licence Lubomír Vlk.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy