Retro styl a moderní technologie. Takhle budou vypadat Apple AirPods Studio

Leaker Jon Prosser ve spolupráci s grafikem CConceptCreator odhalil podobu chystaných sluchátek Apple AirPods Studio (kódové označení B515). Má jít o prémiová náhlavní sluchátka kombinující kůži a kov. Kvalitou zvuku mají patřit mezi špičku.

Náušníky jsou spíše hranaté, což jim dává retro nádech. Technickou vychytávkou je, že sluchátka automaticky rozpoznají levé a pravé ucho a tomu přizpůsobí rozdělení kanálů.

Klasický 3,5mm konektor chybí, není však vyloučeno, že použitý USB-C půjde kromě nabíjení použít i k přenosu signálu (jinak se počítá s bezdrátovým přenosem přes Bluetooth). Otazník visí nad aktivním potlačením hluku, ale vzhledem k ceně by nemělo ANC chybět.

Ačkoliv se jedná pouze o rendery, Prosser tvrdí, že tento styl prezentace zvolil jen z důvodu ochrany svých zdrojů. Měly by však plně odpovídat podobě z fotografií reálného produktu. Datum představení je zatím neznámý, ale spekuluje se o říjnovém uvedení spolu s iPhony 12.

Diskuze (8) Další článek: Nudné placky, jděte z cesty. Přichází doba ohebná, vytáčecí a rolovací

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , Bezdrátový přenos, Studio, Ret, Sluchátko, Africký národní kongres, Styl, Moderní technologie,