Miliony v kapse: Účastník MasterChefa je těžce za vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miliony v kapse: Účastník MasterChefa je těžce za vodou!

Z MasterChefa vypadla Viky
Z MasterChefa vypadla Viky (TV Nova)

Pokud by vyhrál, splnil by si životní sen a získal by i pořádný balík peněz. Finance však tohoto soutěžícího letošní řady MasterChef netrápí, vlastní totiž velice lukrativní firmu!

Josef Nemrava, kterému diváci velmi přejí výhru v soutěži MasterChef, je milionář! Vždycky toužil být kuchařem, avšak osud ho zavál jinam. Po dokončení vysoké školy založil Pepa rodinnou firmu a udělal dobře, zabezpečil totiž rodinu na celý život. Jeho podnik s názvem NEMA má podle extra.cz hodnotu desítek, možná i stovek milionů. NEMA se specializuje na zpracování dřevní hmoty a následného řeziva, vyrábí panely na dřevostavby, dřevostavby na klíč, další dřevěné konstrukce a také se zabývá prodejem řeziva, dříví a opracovaných kulatin.

MasterChef Česko: Viky dostala ve výzvě smilstvo, jíž nevěra rozpoltila rodinu

Video se připravuje ...

Pepovi tak jde především o to, splnit si sen vítězstvím v soutěži MasterChef a konečně se věnovat milovanému vaření po letech práce ve firmě, díky které má pohádkové jmění. O tom, že Nemrava žije v luxusu, se diváci mohli přesvědčit už na začátku show, když kameramani natáčeli s Pepou medailonek v jeho úchvatné kuchyni.

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadla Viky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.