TOPlist

Epic rozdává další parádní hry zdarma. Stahujte Football Manager 2020 či Watch Dogs 2

football manager 2020

Jak už se stalo dobrým zvykem, také tento týden naděloval herní obchod Epic Games Store počítačové hry zdarma. Aktuální nabídka potěší příznivce akčních her, strategií i nezávislých počinů, celkem si tedy můžete bezplatně aktivovat trojici her. První z nich je Football Manager 2020, stále ještě aktuální díl každoroční série z prostředí fotbalového managementu od společnosti SEGA. Hra vás posadí do manažerského křesla vlastního fotbalového klubu, s nímž vás čeká cesta až na úplný sportovní vrchol.

Watch_Dogs 2 zdarma

Další hrou zdarma je Watch_Dogs 2 – hackerská akce z pohledu třetí osoby v otevřeném světe. Příběh je zasazený do věrohodně zpracovaného digitálního San Francisca a sleduje osudy hackera Marcuse. Hru před nedávnem rozdával samotný Ubisoft, pokud jste však nabídku promeškali, máte ideální příležitost to napravit.

Trojici uzavírá nezávislý počin Stick It To The Man!, nevšední plošinovka, která se odehrává ve světě vytvořeném výhradně z papíru a samolepek.

Nabídka končí ve čtvrtek 24. září, kdy ji vystřídá RollerCoaster Tycoon® 3: Complete Edition.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku