Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ó můj bože, dort pro Berdycha. Překvapení pro tenistu od blondýny z MasterChefa!

Autor: ris

Šperkem od oblíbeného Cartiera ho manželka Ester sotva překvapila, to druhý dáreček ke středečním pětatřicetinám tenistovi Tomáši Berdychovi vyrazil dech. Šlo totiž o hotový skvost.

Na dortu přímo z »dílny« Ivy Sarauerové , účastnice kulinářské soutěže MasterChef, mohl někdejší čtvrtý hráč světa oči nechat. A na jazyku mu pak chuťové pohárky roztančily lambadu.

„Dělat dort pro legendu světového tenisu. Ó můj bože! Bylo mi obrovskou ctí a potěšením,“ rozplývala se zdatná cukrářka! A Berdych ? Ještě než se do laskominy zakousl, nadechl se a ještě před sfouknutím svíčky měl tajné přání.

To jedné ze spolufavoritek kulinářské televizní show se sen splnil. Pekla pro světoznámou celebritu. „Nejvíc,“ radovala se. „Úžasná a krásná Ester vymyslela tohle překvápko pro svého muže k narozeninám, který vůbec netušil, kam a proč jede,“ popisovala detaily akce »kulový blesk«.

„Vše klaplo na jedničku a já jsem šťastná, že Tomáš byl mile překvapený. Děkuji a ještě jednou všechno nejlepší. A hlavně pevné zdraví,“ doplnila Sarauerová.

Tomáš Berdych si pětatřicáté narozeniny užil náramně
Tomáš Berdych si pětatřicáté narozeniny užil náramně