Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

HOROR za dverami bytu! Valentina našla svoje dcéry mŕtve: Keby vedela o priateľovej minulosti, všetko by bolo inak

Valentina Saprunová a Vitaly Molchanov Zobraziť galériu (5)
Valentina Saprunová a Vitaly Molchanov (Zdroj: Twitter/thedailybeast)

RYBINSK - Mama dvoch dievčatiek Valentina Saprunová (40) po nevydarenom manželstve hľadala lásku na zoznamke. Práve cez zoznamovaciu aplikáciu spoznala Molchanova (41). Zaslepená láskou zbalila deti a zo Sibíri s nimi odišla do Rybinsku, kde Molchanov býval. Keby vedela o jeho minulosti, všetko mohlo byť inak.

Saprunová sa tešila, že našla partnera, ktorý ľúbi aj jej malé dcéry. Po šiestich mesiacoch randenia sa k nemu aj s deťmi odsťahovala.

Čítajte aj: Pedofilný poštár k sebe do bytu nalákal Andreja (9): FOTO Chlapčeka väznil celú dekádu

Saprunová pracovala ako zdravotná sestra. Keď sa jedného dňa, zhruba mesiac po príchode do Molchanovho bytu, vrátila domov, naskytol sa jej ten najhroznejší pohľad v živote. Osemročná Elena i trinásťročná Yana boli mŕtve. Dievčatá si pred smrťou prešli peklom. Molchanov ich znásilnil a dobodal nožom.

Vitaly Molchanov
Zobraziť galériu (5)
Vitaly Molchanov  (Zdroj: FB/Mirror.com)

Táto tragédia by sa nestala, keby Saprunová vedela jednu dôležitú vec. „(Vitaly Molchanov) Už vo väzení sedel za vraždu a znásilnenie dieťaťa, lenže Vitaly to pred ňou tajil,“ uviedla ruská televízia REN TV.

Usvedčený vrah a pedofil po ohavnom čine z bytu ušiel na bielom bicykli. Polícia ho stále nechytila. „Tá žena prišla do Rybinsku za šťastím. Je mi ľúto jej dcér. On je beštia. Musí byť zničený,“ povedal jeden zo susedov.     

Valentina Saprunová a Vitaly Molchanov
Zobraziť galériu (5)
Valentina Saprunová a Vitaly Molchanov  (Zdroj: Twitter/thedailybeast)

Molchanov sedel v base do roku 2010. V súčasnosti je obvinený z dvojnásobnej vraždy, zo znásilnenia a zneužitia dieťaťa.

Viac o téme: MužPedofilDetiVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu