Kvůli druhé svatbě Angličan skončil ve vězení, protože... Oženil se s tchyní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kvůli druhé svatbě Angličan skončil ve vězení, protože... Oženil se s tchyní!

Svatba Clivea s Brendou.
Svatba Clivea s Brendou. (Foto Twitter)

Láska má mnoho podob, ale zamilovat se do matky své exmanželky, jak se to stalo v Británii, to se tak často nevidí.

Clive Blunden (65) se poprvé ženil v roce 1977. S manželkou Irene měli dcery Sarah a Tanyu, jejich manželství ale skončilo o osm let později. Údajně proto, že Irene neustále chodila na noční směny, a neměla tak dost času na rodinu. V roce 1989 začal Blunden randit s matkou své bývalé manželky Brendou (77), pro jistotu první roky tajně. „Měl jsem čtyři roky po rozvodu. Povídali jsme si, zašli jsme na večeři, prostě úplně normální vztah,“ uvedl Blunden.

„Clive je pravý gentleman a stará se o mě. Já umím být hodně vznětlivá, ale on mě umí zklidnit,“ dodala Brenda. Svatbu pochopitelně vynechala Irene, která prohlásila, že pro ni její matka přestala existovat. „Ta žena, která se na fotkách směje s mým exmanželem, to je pro mě někdo úplně cizí,“ řekla Irene, která už je dnes znovu vdaná. Manželství Blundena a jeho bývalé tchyně vydrželo dodnes, žijí spolu šťastně už přes 30 let.

Irene se s oběma nebaví.

Narazili na zákony

Když se Clive a Brenda na konci 90. let chtěli vzít, s hrůzou zjistili, že jim to britská legislativa neumožňuje. Jakmile svatbu přes zákaz oznámili, byl Blunden dokonce zatčen a hrozilo mu sedm let vězení. Roky trvající boj proti zákonům nakonec vyhráli i s přispěním evropských soudců pro lidská práva.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.