Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pedofil znásilnil a zavraždil dcery (†8 a †13) zdravotní sestřičky. Policie ho dopadla na útěku

Autor: shp - 
20. září 2020
05:00

Spravedlnosti dlouho neunikal. Už dříve usvědčený pedofil Vitalij Molčanov (41) v ruském Rybinsku znásilnil a poté brutálně ubodal dcery (†8 a †13) své přítelkyně Valentiny Saprunové (40), která s ním bydlela teprve měsíc. Po krvavém činu se dal na útěk, ale strážcům zákona se ho podařilo dopadnout.

S Molčanovem se rozvedená Saprunová seznámila přes seznamovací online aplikaci. Ze Sibiře se přestěhovala za ním i se svými dětmi do Rybinsku, kde jako zdravotní sestra nastoupila do místní nemocnice. Jenže když se jednou z práce vrátila domů, čekal ji nejhorší zážitek jejího života.

Pedofil se schovával ve křoví

Dcery Jelenu a Janu, kterým bylo teprve osm a třináct let, našla mrtvé a zohavené. Pedofil je znásilnil a poté brutálně ubodal. Poté se dal na bílém kole na útěk. Před policií se skrýval v křoví za hranicemi města. Přespával v přírodě. Jenže před zákonem se neschoval. Nakonec byl dopaden.

Poté, co byl zpacifikován strážci zákona a spoután ještě v trávě, vypověděl podle Daily Mailu. „Okolo osmé hodiny večer jsem si otevřel další lahev a dokončil jsem ji kolem desáté. A abych, jak to říct... zabil jsem je.“ Pro sousedy páru šlo o pořádný šok. Molčanov a Saprunová vypadali zamilovaně.

Dítě znásilnil a zabil již předtím

Společně spolu běhali i jezdili na bicyklech. „Vypadali šíleně zamilovaně,“ řekli sousedé. Jenže láska byla za strany pedofila předstíraná. Jen osamělou ženu se závazky využil, aby se dostal k jejím dcerám. Přitom už za znásilnění a vraždu dítěte seděl ve vězení. Valentina si ho ale dostatečně neprověřila...

iva neznámá ( 20. září 2020 11:45 )

Znám takový případ z mého okolí matka dítěte vše ví a nic nenahlásila policii,zdá se vám to vymyšlené ? JE TO BOHUŽEL PRAVDA ,ALE I TAKOVÉ JSOU MATKY CHCE SE MI ZVRACET,A ZVRÁCENÝ ÚCHYL SE SMĚJE ......ZATÍM ,DOUFÁM ŽE SI HO NAJDOU A POTRESTAJÍ PODLE ZÁKONA BOŽÍHO ,

PPP150W ( 20. září 2020 09:54 )

V Rusku to pravděpodobně vnímají jinak než ve zbytku světa. Také se divím, že se za něco takového dostal z kriminálu a navíc "kompletní".

PPP150W ( 20. září 2020 09:52 )

Já bych rád věděl, kolik dostal za znásilnění a vraždu toho prvního dítěte. Je mu 41 let. To si Rusové tak málo váží dětských životů, že taková zrůda nedostane doživotí?

PavelSki ( 20. září 2020 09:41 )

Dříve mu minimálně ve věznici spoluvězni rozkopali ko..., pokud přežil. To i jeden propuštěný přiznal.

Dnes, jak psal Kájínek, jsou násilníci v ČR na dětech s cedulkou "ohrožený subjekt", odděleni, hlídáni, chráněni a lékařem pravidelně vyšetřování, zda nemají od cizího malou bolístku.

Mohlo by se stát i u nás. A možná někdo práva znalejší řekne: Asi nemá nastávající právo náhledu do rejstříku trestů, pokud si nedá podmínku společného žití, aby se tím prokázal, vzájemně prokázali. Kdo to však udělá, nedůrěra již na začátku? Důvěřuj, ale prověřuj?

iFender ( 20. září 2020 08:11 )

V Evrope jsou veznice na urovni sanatoria s lehkym kasarenskym rezimem,protoze co kdyby si odsouzeny ztezoval to by EU asi "neprezila",takova hanba a nelidskost.Tv,sport vse mozne,bydleni pod strechou v teplicku,najist dostanes take,ztezovat si muzes od rana az do vecera a pracovat?Jen prosim dobrovolne,aby se me nenatahly zily.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání