V Meghan a Harrym bouchly saze: Drsná podpásovka z královské rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V Meghan a Harrym bouchly saze: Drsná podpásovka z královské rodiny!

Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Princ Harry s Meghan Markle v Africe (Reuters)

Meghan Markleová a princ Harry řeší vážný problém. Dvojice se před časem dozvěděla, že privátní informace o jejich životě pocházejí pravděpodobně od zaměstnanců královské rodiny. Manželé tak mají pocit, že je královská rodina nechrání a nepodporuje.

Omid Scobie, jeden z autorů knihy Finding Freedom (Hledání svobody), která mapuje zákulisí královské rodiny, se k situaci prince a jeho manželky vyjádřil v podcastu Heirpod věnovaném právě královské rodině.

Podle něj se manželé ocitli v nezáviděníhodné situaci. Zejména když se dozvěděli, že informace o jejich životě pocházejí nejspíš od zaměstnanců královské rodiny. „Členové jejich týmu nebo rodiny, kteří se podíleli na některých únicích – to pro ně byla extrémně nepříjemná situace a cítili se kvůli tomu nechránění a nepodporovaní,“ uvedl Scobie dle Novinky.cz

Princ Harry a Ed Sheeran za duševní zdraví:

Video se připravuje ...

Podle Scobieho Harrymu s Meghan nejvíce vadila politika královské rodiny tyto úniky nekomentovat. „Od své rodiny potřebujete podporu. A to tam prostě nebylo dostatečně často,“ uvedl spisovatel.

Není to však první problém, který manželé musí řešit. S něčím podobným si pár měsíců po svatbě prošla i samotná Meghan. Manželka prince Harryho napsala Thomasovi Marklemu (74) soukromý dopis. Otec bývalé americké herečky jej zveřejnil v bulváru.

Meghan svému otci v dopise vyčítá, že neříkal médiím pravdu. Přestože tvrdil, že jí před svatbou volal, že nemůže přijít, nestalo se to. Uvedl také, že mu dcera nikdy nepomohla finančně, což je podle ní také lež.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.