Zasnoubená Babčáková: SVATBA? STÁLE SE ROZMÝŠLÍM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zasnoubená Babčáková: SVATBA? STÁLE SE ROZMÝŠLÍM!

Simona Babčáková a její přítel Jan Adensam
Simona Babčáková a její přítel Jan Adensam (archiv I. Adensama, FTV Prima, TV Nova, archiv)

Nedávno se překvapivě zasnoubila se svým přítelem, fi tness trenérem Ianem Adensamem. Populární herečka Simona Babčáková (47) ale sňatek do roka a do dne zatím moc nevidí. Chce si vztah s partnerem ještě prověřit.

Babčáková prožila zásnuby čtyři roky po rozvodu. „Já jen vím, že chci mít svatbu s blízkými lidmi, kteří jsou skutečnou součástí mého života. Ty chci za svědky. Ale datum a formu vymyšlenou zatím nemáme, na to je čas,“ svěřila herečka. Na otázku, jestli bude sňatek za rok, pak v rozhovoru pro Právo odpověděla: „To se ještě uvidí! Nechci to zakřiknout. Teď totiž začíná čas přísnějšího měření, jestli to rozhodnutí obstojí. Všechno je proces,“ dodala. Se svalovcem Ianem žije Babčáková dva roky.

Podívejte se na obrovské tetování Simony Babčákové z Comebacku

Video se připravuje ...

 

„Požádat Simču o ruku mě napadlo už asi po třech měsících vztahu, když jsme se vraceli z Barcelony, a v letadle jsem řekl, že si dovedu představit, že se vezmeme…,“ přiznal Adensam. Nakonec poklekl před bustou Járy Cimrmana v Malostranské besedě. „Tam koneckonců dozrálo i mé přesvědčení o správnosti tohoto rozhodnutí, a řekněme, že byla dojatá. A řekla ano,“ dodal trenér.

Simona Babčáková s Berenikou Kohoutovou tančily na podiu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.