Sokol jde ke dnu? Po sestupu v Tváři další rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sokol jde ke dnu? Po sestupu v Tváři další rána!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (archiv, TV Nova)

Vypadalo to, že se mu daří všechno, nač šáhne. V počátcích moderování Tváře sklízel ovoce velmi chutné popularity, do klína mu přistálo i vedení Činoherního klubu, byl hojně obsazovaný ve filmech i seriálech. Jenže poté, co se v zábavní show přesunul od mikrofonu na porotcovské křeslo, přišel ještě jeden přesun do nižších příček hierarchie.

Podle magazínu Sedmička totiž skončil ve funkci uměleckého šéfa Činoherního klubu, kam byl dosazený v roce 2018. Tenkrát prý ještě s velkými plány. „Už si docela živě dokážu představit, jak bude vypadat Činoherní klub, kam nastupuju od září jako umělecký šéf. Plánujeme spoustu změn a posunů a doufám, že do divadla dostaneme třeba i mladší generaci. To mi teď zabírá a bude zabírat nejvíce času,“ nechal se tehdy slyšet dle citovaného zdroje.

Do Ordinace se po deseti letech vrací Ondřej Sokol. A hned mu půjde o život…

Video se připravuje ...

Nyní ale musel pozici uvolnit svému nástupci. „Vysoké pracovní vytížení znemožnilo Ondřeji Sokolovi vykonávat nadále funkci uměleckého šéfa,“ vysvětlil magazínu ředitel divadla Vladimír Procházka, proč se nakonec kartami zamíchalo znovu a proč na uvolněný post naskakuje Martin Finger, shodou okolností Sokolův kamarád. 

Sledujet seriál Činoherního klubu Velkmi křehké větve na Mall.tv: 

Borhyová v sexy tílku: Na D1 roztančila Sokola a fotbalistu Horvátha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.