Pohledný herec Chris Evans, co vděčí za svou slávu především komiksové sérii pověstných „marvelovek“ o skupince superhrdinů, kteří si říkají Avengers, má z ostudy kabát. Na svůj instagram totiž nahrál video, kde se svou rodinou hraje známou společenskou hru. Jakmile však video skončilo, na zlomek vteřiny se ukázal náhled hercovy fotogalerie v telefonu. Všichni tak mohli vidět, že má v mobilu právě 2532 fotek a 602 videí, přičemž devátým nejnovějším záznamem... je fotka ztopořeného údu!

Zda jde o jeho vlastní penis, anebo fotku odněkud uloženou, není zřejmé. Evans sice během pár okamžiků video odstranil, to je ovšem při počtu 6,15 milionu sledujících to byla vcelku marná snaha. Pohotoví fanoušci si stihli udělat screenshot, opět ho nahráli na internet... a hercovo přirození se záhy stalo nejhledanějším výrazem na sociálních sítích. Kromě toho je také představitel Kapitána Ameriky teď terčem mnoha narážek a nemilosrdných memů, tedy internetových vtípků.

VIDEO: Trailer ke snímku Captain America: První Avenger

Video
Video se připravuje ...

Kolekce tří filmů Captain America znamená téměř sedm hodin akce ze studia Marvel. • trailer Captain America: První Avenger MagicBox, INT

Nebyl to navíc jediný lechtivý snímek, jaký měl herec v mobilu: kromě mužských genitálií jeho galerie obsahovala i hercův portrét s rozverným textem „guard that pussy“, což se dá do češtiny přeložit jako „chraň si tu ku*du“. Valná většina diskutérů hercovo faux-pas vzala s humorem, kolegy z Avengers nevyjímaje. „Brácho, dokud vládne Trump, neexistuje způsob, jak by ses mohl zesměšnit,“ vtipkoval například herec Mark Ruffalo (52), co v Avengers představuje siláka Hulka.

Vzhledem k tomu, že Evans si instaramový účet založil teprve v květnu tohoto roku, dá se předpoládat, že se sociálními sítěmi ještě tolik pracovat neumí. Jakmile se však oklepal, rozhodl se využít nechtěně nabyté popularity k dobré věci: „Teď, když už mám vaši pozornost... Jděte 3. listopadu VOLIT!“ vzkázal herec svým fanouškům – a do této chvíle si za svá slova zasloužil už více než 202 tisíc sdílení a 1,2 milion lajků. Ostatně nic jiného, než se svému trapasu zasmát, mu nyní ani nezbývá… Na druhou stranu, Evans se rozhodně nemá za co stydět, co myslíte, dámy?

VIDEO: Film o filmu: Avengers se chystají na poslední bitvu!

Video
Video se připravuje ...

Film o filmu: Avengers se chystají na poslední bitvu! Falcon

Fotogalerie
21 fotografií