Tu medaili si letos zasloužím, říká Kudějová. Čerstvou mistryni Evropy teď čeká svatba

Vodní slalomářka Kateřina Kudějová se po pěti letech dočkala velkého zlata. Mistryně světa z roku 2015 vyhrála v pražské Troji evropský šampionát. Předčasně si tak nadělila dárek k další velké životní události, která ji zanedlouho čeká.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Kudějová

Kateřina Kudějová | Foto: Jan Suchan | Zdroj: Český rozhlas, Český rozhlas Radiožurnál

Větší nervy než ze závodů má Kateřina Kudějová z příprav svatby. Čerstvá mistyně Evropy ve vodním slalomu přiznala, že vrásky na čele jí přidělávají vládní opatření kvůli stále nepříznivé situaci ohledně koronaviru v Česku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co znervózňovalo Kateřinu Kudějovou možná víc, než mistrovství Evropy ve vodním slalomu

„Jsem nadšená, chtěla jsem tu medaili, protože jsem ji dlouho neměla a myslím, že za letošní ježdění si ji zasloužím,“ vyprávěla Radiožurnálu nadšená Kudějová, která si zanedlouho o něco prodlouží své příjmení.

„Bojíme se každým dnem, co vydají za regulace a doufám, že už to bude, protože to nechceme odkládat. Chceme aby tam byli všichni kamarádi a mrzelo by mě, kdyby jsme to nemohli udělat s nimi.“

Nervozita z novin

Třicetiletá rodačka z Prahy a čerstvá mistryně Evropy si nervozitu před závody prý tolik nepřipouštěla, ale hlavu jí neustále zaměstnávaly myšlenky na to, aby svatba mohla proběhnout bez omezení.

„Před pár dny se mi udělalo úplně špatně, když jsem si četla noviny a nemyslím si, že to bylo úplně ze závodů,“ smála se Kudějová.

Jan Suchan, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme