Na oslavu narozenin producenta Františka Janečka (76), která se konala minulý týden na terase hotelu NH Praque City, dorazila krásná Andrea Pomeje nejen s řádně hlubokým dekoltem, do kterého se jí nedokázal nikdo nedívat, ale i s černou rouškou s kontroverzním nápisem ve znění: „Největší virus je Babiš. Tím tak chtěla okatá černovláska patrně dát mimo jiné najevo, jak moc jí vadí některá opatření týkající se pandemie covid-19, o kterých rozhoduje právě vláda zmíněného premiéra.

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Sexy dýdžejka totiž patří mezi mnohé, které opatření značně omezuje v práci a tím i přichází o velkou část příjmu. Už na jaře, když byly dlouhé týdny zavřené kluby, musela Andrea zrušit mnoho vystoupení a nyní s návratem opatření tomu není jinak. I když ta neříkají, že kluby musí být zcela zavřené, nýbrž musí být otevřené pouze do půlnoci, pro mnohé provozovatele nemá smysl na tak krátký čas ani otevírat, a tak kluby zavírají úplně. Tam, kde ale do půlnoci otevřeno zůstává, Pomeje hrát může.

V sobotu například vyrazila do klubu v Kutné Hoře, kde měla jako DJ prostor na hraní od deseti večer až do půlnoční zavíračky. A protože na místě byla navíc s předstihem, komentovala to: „Takhle brzo jsem byla na diskotéce naposledy, když mi bylo patnáct,“ přiznala Andrea Pomeje, že není zvyklá hrát ve večerních hodinách jako spíše v těch nočních. Bohužel ale situace okolo druhé vlny koronaviru se každým dnem stupňuje, a tak to nevypadá, že by si teď mohla zrovna vybírat, kde a v kolik předvede lidem na party své nadupané sety.

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií