To je patrné i z fotografií, které odhalují novou nemovitost Moniky Absolonové jen z části. Napovídá tomu i opadaná a popraskaná omítka, ale též pohled na střechu, která si vyžádá své zásahy. „Já i Tomáš jsme vyrůstali na venkově. Když se narodil Táda, rozhodla jsem se, že chci, aby měl stejné dětství jako my. Narozením Matouška se moje touha ještě zvětšila a začala akce hledání chalupy. Trvalo to pět let a dnes jsme od té naší dostali klíče,“ pochlubila se novinkou na svém instagramu Absolonová, která chce zjevně sobě i celé rodině dopřát klid vesnického života.

Toho, že to ale rozhodně nebude zadarmo a kromě peněz to bude stát i kupu práce, si je oblíbená muzikálová zpěvačka vědoma. „Sice nás čeká hodně úsilí, než bude zrekonstruovaná, ale na to nové životní období s chalupou se těším. Teda taky trochu děsím, poněvadž jsem nikdy nic takového nedělala, ale kdo se bojí, se*e v síni,“ přiznala Monika nejen radost z koupě chalupy, ale i mírné obavy.

VIDEO: Monika Absolonová - Tablet od srdce

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová - Tablet od srdce David Turek, Lukáš Červený

„Když budu moct zpívat a pracovat, tak za tři roky to bude zrekonstruované. Když ne, tak za dýl,“ odhadla zpěvačka dobu trvání rekonstrukce v sekci komentáře pod příspěvkem, kterým zpravila o koupi chalupy své fanoušky. Nad tím by se ti se zkušenostmi s přestavbou jakékoli nemovitosti mohli pousmát. Mnozí by totiž jistě potvrdili, že původně odhadovaná doba úprav a oprav se většinou protáhne a nezřídkakdy klidně i na dvojnásobek.

Monika si teď jen musí držet palce, aby se v důsledku druhé vlny pandemie koronaviru opět nezavřela divadla a nezrušily koncerty, a její plán tedy vyšel. Tak či tak ale zpěvačka neztrácí optimismus. „Doufám, že tady budeme šťastní. Tomáš se těší na vyklízení, stříhaní stromů, sekání zahrady a celkově spoustu dalších činností,“ promluvila za svého partnera Monika a potvrdila tak svůj pověstný smysl pro humor.

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií