Bývalá účastnice pěvecké show SuperStar a hvězda dalšího známého pořadu Tvoje tvář má známý hlas Markéta Konvičková nečekala, že porod proběhne bez bolesti a jako po másle. Za deset minut už ale svou vymodlenou dceru držela v náručí a dle vlastních slov by si to klidně znovu zopakovala.

Ačkoliv se Amálka narodila několik týdnů před stanoveným termínem, nebyla nedonošená, jen poněkud menší a lehčí. To nejpodstatnější – pevné zdraví – jí nechybělo. Konvičková se nyní na sociálních sítích pochlubila první společnou fotkou a oproti jiným slavným maminkám nemá v plánu Amálku nijak skrývat před světem.

Video: Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku! Lukáš Červený

„Slunce moje jasné. Ptali jste se mě, zda malou budu ukazovat, nebo budu, ale nepůjde vidět do obličeje, nebo půjde, ale budu to překrývat obrázky. Jsem impulzivní člověk, žiju okamžikem, můj život není kalkul a plán a vše, co se tady děje, je v rámci mojí přirozenosti. Dávám sem věci, které zrovna cítím a které mám TEĎ na srdci a zítra to může být úplně jinak. Amálka bude moji součástí do konce života a nebudu se tvářit, že ne a dávat ji sem jen z úhlů, kde ji nejde vidět, ale prakticky vlastně jde,“ napsala autorka hitu Cizí světy k fotografii a přiznala, že jí právě začalo to nejkrásnější období v životě.

„Děkuju Bohu za ten dar, že nám poslal tenhle uzlíček, který mi za chvilku začne mudrovat,“ neskrývala na závěr Markéta svůj neskonalý vděk. Samotné otěhotnění se totiž vzhledem k jejímu loni prodělanému nádoru na vaječníku dá považovat za opravdový zázrak.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Fotogalerie
82 fotografií