22. září 2020 • 16:00

Slavia - Midtjylland v televizi. Kde sledovat play off Ligy mistrů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie v úterý vstupují do boje o Ligu mistrů. Úvodní duel play off o postup do základní skupiny proti dánskému Midtjyllandu je na programu v úterý od 21 hodin, přímý přenos zápasu nabídne stanice O2 TV Sport.



Kde sledovat první souboj českého mistra o základní skupinu Ligy mistrů? Duel Slavia - Midtjylland odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, předzápasové studio startuje ve 20:20.

Moderátor Libor Bouček přivítá jako hosty trenéra Miroslava Jirkala a Miroslava Stocha - bývalého slávistu, který s týmem získal mistrovský titul a zažil jízdu do čtvrtfinále Evropské ligy.

Z hrací plochy v Edenu, kam na rozdíl od domácí ligy nebude moci ani část fanoušků, se přihlásí reportér David Sobišek, samotný zápas komentuje dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka.

Zápas Slavia - Midtjylland sledujte v úterý živě na O2 TV Sport, přenosy z Ligy mistrů, Fortuna ligy či Premier League získáte na O2 TV Sport Pack.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud