• Fashion News  • Mondaily: Gareth Pugh se po dvou letech vrací k módě

Mondaily: Gareth Pugh se po dvou letech vrací k módě

Návraty a spolupráce, které vdechly minulý týden do módního světa závan svěžího vzduchu.Co se ve světě událo tentokrát?

Gareth Pugh se po dvou letech vrací k módě

Designér Gareth Pugh se na podzim po dvouleté pauze a opětovném nákupu své ochranné známky, jež proběhl v březnu, vrací k módě. V rámci londýnského týdne módy totiž představí svůj nový umělecký projekt s názvem „Rekonstrukce“, který zahrnuje dokumentární film napsaný Pughovým manželem a kreativním spolurežisérem – Carsonem McCollem, a také zcela novou kolekci prezentovanou prostřednictvím „vizuálního koncepčního alba“. To obsahuje 13 looků inspirovaných 13 ikonickými písněmi, mezi kterými nechybí například „Bedtime Story“ od Madonny. Zajímavostí je, že žádný z těchto looků nebude na prodej. Jediné, co si tak můžete pořídit, budou svetry z kapsulní kolekce inspirované právě tímto projektem.

Značka Hublot prodlužují spolupráci s Italia Independent

Pokud jste nevěděli, že pod značku hodinek Hublot spadají i brýle, nejste rozhodně jediní. Jejich výroba totiž ve spolupráci se společností Italia Independent probíhá teprve od roku 2018 – když pomineme tři menší kapsulní kolekce z roku 2014. A protože návrhy i kvalitu brýlí mají opravdu famózní, rozhodli se spolu spolupráci prodloužit minimálně do roku 2024! Co na jejich design říkáte vy?

Burberry proměňuje hosty svých přehlídek v jejich součást

Erykah Badu, Rosalía, Steve Lacy nebo Bella Hadid – tyto celebrity se stali tvůrci přehlídky značky Burberry pro jaro/léto 2021, když skrze své telefony tuto přehlídku živě vysílali skrze Twitch. Celá show totiž probíhala v britské přírodě bez jakýchkoliv návštěvníků – pouze v přítomnosti umění designéra Riccarda Tisci a umělkyně Anne Imhof, kterou ke spolupráci přizval.