Šíp.deník.cz

Nejdrsnější rozvod v showbyznysu: Ivana Andrlová se z něj nikdy nevzpamatovala

Z brutálního rozvodu se Ivana Andrlová vzpamatovávala dlouhé roky!

1 / 16
Herečka Ivana Andrlová

 

Mladá, krásná a žádoucí. To byla Ivana Andrlová, nejslavnější představitelka pohádkových princezen, když si brala svého hereckého kolegu Ivana Vyskočila. Nevadilo ji ani, že o čtrnáct let starší Ivan má za sebou už dva rozvody a děti.

V osmdesátých letech byla jednou z nejoblíbenějších hereček a šla z role do role. Její muž hrál také ve spoustě televizních filmů, a tak si ve společné herecké domácnosti skvěle rozuměli. Počátkem devadesátých let se ale vše změnilo. Mimo změny režimu se stala matkou.

Příšla na svět dcera

Legendární herečka Ivana Andrlová vyrazila na premiéru představení Hvězdné manýry s dcerou.Zdroj: Profimedia

Ve svých třiceti letech porodila dceru Michaelu a na role princezen byla najednou stará. Její herecká kariéra začala stagnovat a tak to zkusila s podnikáním. „Lidi přestali chodit do kina a do divadel a naše budoucnost byla velmi nejistá,“ prozradila Andrlová jak to v době, kdy ji napadlo odstartovat jako čerstvá maminka vlastní business, doopravdy bylo. „Když se naskytla příležitost podnikat, připadalo mi to smysluplné. S Marcelou Davidovou jsme měly společného příbuzného, který nám půjčil peníze, a tak jsme začaly.“ A dokonce se jim i dařilo.

Na půl roku vyděláno

Ivana AndrlováZdroj: Tilen Vajt

„Tehdy nám stačilo udělat jeden rozhovor a měli jsme na půl roku plno. Dva roky jsme úspěšně pracovaly, splatily poslední splátku a zavřely. Nezkrachovaly jsme, zavřely a šly každá svou vlastní cestou,“ popsala Andrlová v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

Podnikat by ale znovu prý nezačala. „Já ctím přísloví Ševče, drž se svého kopyta,“ dodala.

Odlišný životní styl

Ivana Andrlová v pohádce Za humny je drak (1982).Zdroj: Archiv

Možná za to mohl nový odlišný životní styl, plný diář klientů nebo velký věkový rozdíl, ale manželé se od sebe začali oddalovat. Dokonce tak, že si Ivana našla milence. „S Andrlovou jsem byl patnáct let. Ona se mnou ale jenom třináct, protože už mezitím měla nějakou novou lásku. Co mně zbývalo než dělat, že to nevím, a čekat, než ji to přejde. Ale ono ji to nějak nepřešlo…,“ řekl v pořadu VIP Prostřeno Ivan Vyskočil.

Údajně si svou spekulaci o manželčině nevěře potvrdil tím, že vrazil do bytu jejího milence, kolegy z divadla Marka Liberta, a nachytal je přímo v posteli. Libert pak na herce podal trestní oznámení kvůli násilnému vniknutí.

Nikdo není bez viny

Anife VyskočilováZdroj: archiv Denik.cz

Ani on však není úplně bez viny. Ještě před rozvodem se měl stýkat s exotickou břišní tanečnicí bulharského původu Anife Ismet Hassan Alikocoglu Ahmed Husein, kterou si později vzal za, v pořadí již čtvrtou, manželku.

Nesnesitelná atmosféra, hádky, vzájemné obviňování a nevěra vyústila v roce 1996 v žádost o rozvod. Podala ho Ivana Andrlová s důvodem, že manžel žárlil a odmítal jí pouštět samotnou do společnosti. Rozvodové řízení, které se chvilku táhlo, však situaci neuklidnilo.

Brutální hádky

Ivan VyskočilZdroj: Tilen Vajt

Jakoby veškeré křivdy měly právě teď vyjít na povrch. Manželé se prý brutálně hádali, vzájemně uráželi, podávali na sebe trestní oznámeni a samozřejmě se tahali o dům, v němž bydleli. „Začala totiž tvrdit, že dům, ze kterého sama odešla, bude užívat,“ řekl tehdy Vyskočil a dodal: „Ivana se zbláznila!“

Pochopitelně došlo také k tahanicím o dceru Míšu. Ivana ji nechtěla ke svému bývalému manželovi, který už žil s Anife, pouštět. Ta dokonce po letech, v roce 2012 v pořadu VIP Prostřeno zkonstatovala, že „Od šesti let jsem ji vychovávala, vždyť žila u nás i s mým synem Harim,“ což byla pro Ivanu další tvrdá rána.

Partnerka mého otce

Anife dekolt byl o něco zvětšen…Zdroj: archiv

Její dcera Michaela však s tímto prohlášením zcela nesouhlasila a deníku Aha! odpověděla: „Jak jsem ji mohla brát jako matku, když byla o pár let starší než já? Je pravda, že nějaký výchovný vliv na mě ale asi měla. Já si to moc nepamatuju, vždyť jsem byla malá. Ona byla partnerkou mého otce, tak jsem ji respektovala.“

Vzpomínala na své dětství a nezapomněla dodat, že nebylo vůbec harmonické. „Žila jsem s mámou a samozřejmě jsem občas byla i u táty, kde byla ona. Soužití s ní bylo v klidu až do chvíle, kdy se to tam začalo mydlit. To jsem je pak raději opustila a žila jen s mámou.“

Čekání na prince 

Ivana AndrlováZdroj: archiv

Citlivou a romantickou duši ženy, která obětovala svou kariéru rodině, tato situace mohla dostat ještě více do kolen. Možná proto si už Ivana Andrlová nikdy nenašla stálého partnera a na svého prince na bílém koni stále čeká. V pořadu VIP Prostřeno svůj osud shrnula slovy: „Jsem opatrná, možná až moc. Nejsem zamilovaná, nejsem zadaná, jsem sama. A rozhodně to nebude tím, že bych měla tolik práce, že bych na nic jiného neměla čas. Ale za ta léta jsem si už naštěstí – nebo bohužel – zvykla.“

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů